loader
Raiffeisen Bank este partener principal Bucharest Technology Week 2017

Raiffeisen Bank este partener principal Bucharest Technology Week 2017

Raiffeisen Bank este o banca universala de top care deserveste aproximativ 2 milioane de clienti persoane fizice, IMM-uri si companii. De-a lungul timpului, Raiffeisen Bank a fost promotorul schimbarii ai adoptarii noilor tehnologii

„Suntem preocupati de experienta clientilor in interactiunea cu banca si tocmai de aceea am decis sa facem un pas inainte si sa colaboram in cadrul unui parteneriat tehnologic cu Backbase, compania care a creat una dintre cele mai puternice platforme de banking online. E o dovada clara ca ne asumam rolul de a inova si de a investi in tehnologiile cele mai avansate din domeniu”, a declarat Bogdan Popa, vicepresedintele Diviziei Operatiuni & IT de la Raiffeisen Bank.

 

Intre 22 -28 mai, profesionistii din mai multe domenii de business, dar si amatori ai tehnologiei au parte de o saptamana de conferinte, intalniri si expozitii dedicate solutiilor inovatoare menite sa adauge valoare vietii profesionale si celei cotidiene.

 

Bucharest Technology Week este un eveniment complex, structurat pe doua mari zone de interes: conferinte pentru oameni de business si o expozitie in aer liber pentru toti cei care isi doresc sa testeze noutatile tehnologice.

 

Primele 4 zile ale evenimentului se desfasoara la Hotelul Athénée Palace Hilton, unde au loc 5 summituri pe temele Inovation, HR, Sales, PHP si Java si la care vor sustine sesiuni aproximativ 40 de speakeri, dintre care mai mult de jumatate sunt lideri internationali, recunoscuti pentru expertiza lor. Din cele peste 1.200 de locuri de la conferinte, doar o treime mai este disponibila. Tot aici, are loc si o expozitie indoor, unde participantii la summituri pot analiza si testa solutii de business.

 

Ultimele 3 zile ale saptamanii, 26, 27 si 28 mai,  se desfasoara in Piata George Enescu de langa Ateneu, unde sunt asteptati peste 15.000 de vizitatori dornici sa testeze gadgeturi de ultima generatie, masini electrice si hibride, roboti, drone si alte tehnologii atractive.

 

„Tehnologia a devenit necesara pe orice palier al vietii noastre. Prin organizarea evenimentului dorim sa transmitem ca a tine pasul cu noile tendinte si a adopta tehnologia atat pe plan profesional, cat si personal nu mai reprezinta o optiune, ci a devenit o necesitate.  Am regasit in Raiffeisen Bank, partenerul principal al evenimentului, aceeasi motivatie de a aduce in permanenta tehnologia mai aproape de clientii sai”, a povestit Catalina Manea, project manager Bucharest Technology Week.

Accesul vizitatorilor la cele 5 summituri de la Athenee Palace Hilton si la expozitia din Piata George Enescu se face pe baza de inregistrare online pe www.techweek.ro.