loader
Cel mai mare sediu Ford Trucks din Europa se deschide oficial in Romania

Cel mai mare sediu Ford Trucks din Europa se deschide oficial in Romania

Ford Trucks sarbatoreste inaugurarea oficiala a sediului sau din Romania, care este cel mai mare birou pe care compania il are in Europa. Noul sediu, situat pe autostrada A1, la km 13,2, in cea mai mare zona industriala a Romaniei, indeplineste cele mai exigente standarde Ford Trucks si ofera servicii complete

La eveniment au participat reprezentantii de nivel inalt ai Ford Otosan: Lisa King - Ford Otosan, Director General Adjunct, Ahmet K?nay - Ford Trucks, Assistant General Manager, si Emrah Duman - Ford Trucks, Director, Piete Internationale. Cefin Trucks a fost reprezentat de Stefano Albarosa - Director General si Emilian Nahorniac - Director National de Vanzari.

Lisa King, Director General Adjunct al Ford Otosan, a declarat: "in concordanta cu strategia noastra globala pe segmentul camioane, Ford Trucks continua sa dezvolteo retea internationala cu acorduri de distributie pe 3 continente, in special in Orientul Mijlociu, Africa de Nord, Rusia si Turciasi, cel mai recent, in Europa de Est. intrucat am crescut deja prezenta noastra in diferite regiuni ale lumii, Europa de Est este acum piata noastra prioritara. Suntem foarte incantati sa anuntam ca acest sediu reprezinta unul dintre cele mai importante repere ale planului de distributie al Ford Trucks, deoarece este primul nostru pas in Romania si cel mai important dinEuropapanaacum. Cefin Trucks este un partener de afaceri foarte important pentru noi si credem ca acest centru va contribui in mod semnificativ la prezenta Ford Trucks in Romania si Europa".

"Datorita cunoasterii noastre exceptionale a pietei si a experientei pe care o avem, realizarile Ford Trucks din Romania se desfasoara asa cum am planificat si suntem foarte mandri de acest parteneriat de top care aduce o valoare unica industriei de transport din Romania. Sediul ultramodern Ford Trucks din Romania, un punct de referinta pentru birourile europene ale companiei Ford Trucks, este o dovada vie a acestui lucru", a declarat Stefano Albarosa, CEOCefin Trucks.

 

 

17.000 mp pentru Ford Trucks in Bucuresti

Intregul centru de service al companiei Cefin Trucks din Bucuresti este una dintre cele mai mari facilitati de asistenta tehnica din Europa, oferind reparatii complexe mecanice, electrice si tinichigerie pentru toate tipurile si marcile de camioane, remorci si semiremorci. 85 de angajati lucreaza in 2 schimburi. Unitatea inregistreaza o medie de 600 de reparatii / luna si are o capacitate de reparatii simultane insumand pana la 25 de vehicule (camioane sausemiremorci)in fiecare zi.

Sediul Ford Trucks beneficiaza de o suprafata dedicata de 17.000 mp, cu o vizibilitate ridicata de pe autostrada, impartita dupa cum urmeaza: o cladire de aproape 3.900 mp (amprenta la sol), parcare (pentru stocuri de vehicule, parcare betonata) - 13.000 mp, suprafata totala a birourilor - aproape 1.700 mp, suprafata totala a service-ului si depozitului de piese de schimb - aproape 3.000 mp.

Service-ul autorizat Ford Trucks este complet renovat si modernizat conform standardelor corporatiste si tehnice ale Ford Trucks, cu 9 linii de lucru: 7 linii de reparatii cu elevatoare, 1 pentru ITP (inspectie tehnica periodica) si 1 linie de spalare a camioanelor.

 

Obiectivul Ford Trucks este de a realiza o penetrare a pieteide peste 6% din volumele totale ale segmentelor sale tinta. De la anuntul oficial al lansarii, in decembrie 2016, un numar considerabil de unitati Ford Trucks a fost livrat clientilor romani importanti, printre care se afla Vlase International, care a avut un feedback excelent dupa perioada de testare.

In plus, compania a fost anuntata ca fiind castigatoarea unui lot de 16 autobasculante 8x4 intr-o licitatie importanta, o recunoastere a produselor Ford Trucks extrem de competitive (specificatii tehnice si pozitionarea preturilor). Esentiale pentru strategia de dezvoltare a vanzarilor a companiei Cefin raman amprenta si acoperirea nationala. Compania va acoperi toata piata din Romania cu personalul propriu de vanzari, estimat a ajunge la 24 de persoane pana in primul trimestru al anului 2018. Prezenta in cele mai importante zone ale tarii va fi asigurata de sucursalele existente ale Cefin Trucks (Bucuresti, Arad, Deva si Timisoara - deja operationale) si de catre sediile partenerilor, actionand sub un mandat limitat ca furnizor de servicii postvanzare, piese de schimb, intretinere, reparatii.

Sediul Ford Trucks din Bucuresti a fost lansat cu un rebranding, in urma unei investitii de peste 200.000 de euro, finalizat cu o cladire complet renovata, in conformitate cu standardele Ford Trucks.

 

Cea mai atractiva oferta de finantare

Produsele Ford Trucks sunt deja familiarizate cu toate companiile importante care ofera finantare. Compania are acorduri speciale de finantare cu UniCredit Leasing (de asemenea partener pentru finantarea actiunilor) si Raiffeisen Leasing, oferind conditii exceptionale clientilor Ford Trucks din Romania.

Colaborarea cu UniCredit Leasing se adreseaza companiilor de transport si ofera o serie de instrumente care au termeni preferentiali pentru clientii Ford Trucks. Este o oferta unica pe piata, datorita flexibilitatii tranzactiilor si a costurilor pentru clienti. Lansata oficial in luna mai, aceasta oferta are doi vectori principali, conceputi special pentru a satisface toate segmentele de transport: leasing financiar cu dobanda variabila de 2,99% la euro si 3,99% la lei; leasing operational - disponibil numai pentru capete de tractor si destinate transportatorilor care au flote mijlocii si mari. Cererile de finantare pot fi aprobate foarte rapid, in minim 24 de ore. Perioada maxima de finantare este de 60 de luni. Suma minima solicitata in avans este de 15% pentru leasingul financiar si de 0% sau 10% pentru leasingul operational.

Autori

foto
AIC TRUCKS SRL