loader
PwC Romania si D&B David si Baias au asistat Vista Bank Romania in tranzactia de achizitie a Credit Agricole Bank Romania

PwC Romania si D&B David si Baias au asistat Vista Bank Romania in tranzactia de achizitie a Credit Agricole Bank Romania

Incheierea acestei tranzactii confirma experienta specialistilor D&B David si Baias si PwC in asistarea unor tranzactii complexe si strict reglementate precum cele din sectorul financiar-bancar

O echipa integrata de specialisti ai PwC Romania si D&B David si Baias, societatea de avocatura corespondenta PwC in Romania, a asistat Vista Bank in tranzactia de achizitie a Credit Agricole Bank Romania.

Ne bucuram ca am asistat Vista Bank in aceasta tranzactie importanta atat pentru banca, cat si pentru sectorul bancar romanesc, care isi continua astfel procesul de consolidare”, a declarat Andreea Mitirita, Partener PwC Romania.

Expertii PwC Romania si D&B David si Baias au oferit servicii de audit juridic si fiscal asupra unor aspecte cheie din activitatea Credit Agricole Bank Romania, asistenta in negocierile cu privire la documentatia contractuala si asistenta la semnarea documentatiei. Tranzactia este supusa aprobarii prealabile a Bancii Nationale a Romaniei.

Incheierea acestei tranzactii confirma experienta specialistilor D&B David si Baias si PwC in asistarea unor tranzactii complexe si strict reglementate precum cele din sectorul financiar-bancar”, a spus Ovidiu Bold, Avocat Senior Coordonator D&B David si Baias.

Echipa a implicat mai multi consultanti fiscali si avocati si a fost coordonata de Andreea Mitirita, Partener PwC Romania, si Ovidiu Bold, Avocat Senior Coordonator D&B David si Baias.

Despre PwC Romania

Misiunea PwC este de a construi incredere in cadrul societatii si de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. Suntem o retea de firme prezenta in 155 de tari cu mai mult de 284.000 de profesionisti ce ofera servicii de calitate in domeniul consultantei pentru afaceri, auditului si consultantei fiscale. Spuneti-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastra si descoperiti mai multe informatii despre noi vizitand site-ul www.pwc.ro.

PwC se refera la reteaua de firme PwC si/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridica.

Despre D&B David si Baias

D&B David si Baias este societatea de avocatura corespondenta PwC in Romania si este parte din reteaua internationala PwC Legal, care cuprinde mai mult de 3000 de avocati in peste 90 de tari. Echipa D&B David si Baias este alcatuita din 50 de avocati (dintre care 8 parteneri) si acorda consultanta si asistenta juridica societatilor locale si multinationale in domenii precum: fuziuni, achizitii si restructurari, societati comerciale si grupuri de societati, proprietati imobiliare, concurenta si ajutoare de stat, servicii financiare si piete de capital, relatii de munca si resurse umane, proprietate intelectuala, protectia consumatorului si a datelor cu caracter personal, litigii fiscale si comerciale.

Autori

foto
PRICEWATERHOUSECOOPERS SERVICII SRL
foto
D&B DAVID SI BAIAS SCA