loader
Biris Goran ofera consultanta Tubinox SA cu privire la vanzarea unei proprietati

Biris Goran ofera consultanta Tubinox SA cu privire la vanzarea unei proprietati

Proprietatea – un teren de aproximativ 100.000 de metri patrati, este situata in Bucuresti, pe platforma fostei fabrici Republica si este destinata dezvoltarii unui complex rezidential

Biris Goran a reprezentat cu succes clientul sau, Tubinox SA, in vanzarea unei proprietati formata din teren si constructiile aferente.

Terenul de aproximativ 100.000 de metri patrati este situat in Bucuresti, pe platforma fostei fabrici Republica si este destinat dezvoltarii unui complex rezidential.

Gabriel Biris, Partener fondator Biris Goran, a coordonat cu succes echipele de drept imobiliar si drept societar ale firmei in acest proiect.

Gabriel Biris a declarat: „Ne bucuram ca am putut asista Tubinox in aceasta tranzactie si ii multumim clientului nostru pentru increderea acordata!"

Tubinox SA este un producator de tevi si tevi fara sudura (otel carbon, otel aliat, otel inoxidabil si otel refractar), parte a grupului Viraj (India). Grupul Viraj este un jucator important in domeniul otelului inoxidabil, cu o cifra de afaceri de 700 milioane USD pe an.

Biris Goran este o societate de avocatura de afaceri formata din peste 45 de avocati si consultanti fiscali, infiintata in 2006, ce isi extinde practica asupra unor domenii precum: taxele, tranzactiile imobiliare, dreptul societar, fuziuni si achizitii, dreptul concurentei, litigii, dreptul muncii, energie, dreptul proprietatii intelectuale, confidentialitatea si protectia datelor, precum si insolventa. Practicile si echipa Biris Goran sunt incluse cu regularitate printre firmele de avocatura de top din Romania in ghidurile juridice Chambers Europe si European Legal 500.

Autori