loader
PwC Romania si D&B David si Baias au acordat asistenta fondatorului companiei romanesti Softeh Plus in vanzarea catre grupul polonez Symfonia

PwC Romania si D&B David si Baias au acordat asistenta fondatorului companiei romanesti Softeh Plus in vanzarea catre grupul polonez Symfonia

Aceasta tranzactie este o incununare a acestei performante si deschide un nou capitol in dezvoltarea companiei si a echipei

O echipa integrata de consultanti specializati in tranzactii ai PwC Romania si avocati D&B David si Baias, societatea de avocatura corespondenta PwC in Romania, a acordat servicii de asistenta la tranzactie actionarilor companiei romanesti de software Softeh Plus in vanzarea catre grupul polonez Symfonia.

Aceasta tranzactie mi-a dat ocazia sa cunosc oameni deosebiti in echipa PwC, cu care am colaborat excelent in acest proiect. Am trecut impreuna prin multe momente frumoase, dar si prin momente de cumpana, iar profesionalismul si determinarea echipei au adus echilibrul necesar pentru a maximiza rezultatele procesului. Este o tranzactie speciala, in care ne-am atins toate obiectivele, in special acela de a crea premisele unei dezvoltari durabile si accelerate a Softeh Plus, alaturi de un partener ca Symfonia, impreuna cu Accel-KKR si MidEuropa. Le multumesc tuturor membrilor echipei PwC coordonate de George Ureche, cu care suntem la finalul unei colaborari deosebite, dar la inceputul unei prietenii”, a declarat Mihai Calu, fondatorul Softeh Plus.

Echipa PwC Romania specializata in tranzactii a fost formata din George Ureche, Director si Lider M&A, Marina Pavel, Senior Manager, si Marius Brinceanu, Manager.

Softeh Plus este un campion local in tehnologie care, prin aceasta tranzactie, va fi scalat regional si global. Nivelul foarte inalt de competenta tehnica si capabilitatile de dezvoltare de produs au fost recunoscute de toti investitorii cu care am interactionat in acest proces de tranzactie extrem de competitiv. Aceasta tranzactie este o incununare a acestei performante si deschide un nou capitol in dezvoltarea companiei si a echipei, pe care o felicit pentru acest succes”, a declarat George Ureche, liderul echipei de M&A a PwC.

Asistenta juridica a fost acordata de echipa D&B David si Baias alcatuita din Anda Rojanschi, Partener si Mihaela Papandreia, Avocat Senior.

Ne bucuram ca am asistat actionarii Softeh Plus intr-o etapa atat de importanta cum este vanzarea companiei pe care au infiintat-o si le multumim pentru increderea acordata. Atat domeniul tehnologiei, cat si cel al serviciilor medicale (a caror prestare este facilitata de tehnologia Softeh) sunt domenii dinamice, cu o dezvoltare accelerata. Softeh este o poveste de succes, care trece intr-o noua etapa de dezvoltare, si un exemplu ca Romania si afacerile dezvoltate local sunt pe radarul investitorilor”, a spus Anda Rojanschi, Partener D&B David si Baias.

Infiintata in 1993, compania Softeh Plus are 125 de angajati si dezvolta si implementeaza solutii software pentru domenii variate precum: farmaceutic, medicina, constructii, asigurari, contabilitate si management.

Despre PwC

Misiunea PwC este de a construi incredere in cadrul societatii si de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. Firmele din reteaua PwC ajuta oamenii si organizatiile sa creeze valoarea adaugata de care au nevoie. Suntem o retea de firme prezenta in 151 de tari cu mai mult de 364.000 de profesionisti ce ofera servicii de calitate in domeniul auditului, consultantei fiscale si consultantei pentru afaceri. Spuneti-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastra si descoperiti mai multe informatii despre noi vizitand site-ul www.pwc.ro.

PwC se refera la reteaua de firme PwC si/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridica.

Autori

foto
PRICEWATERHOUSECOOPERS SERVICII SRL
foto
D&B DAVID SI BAIAS SCA