loader
Cegeka Romania il numeste pe Lucian Popovici in functia de Director of Applications, divizie care isi propune dublarea echipei in urmatorii doi ani

Cegeka Romania il numeste pe Lucian Popovici in functia de Director of Applications, divizie care isi propune dublarea echipei in urmatorii doi ani

Lucian va prelua rolul de la Ovidiu Pinghioiu, actualul Country Director al Cegeka Romania, si va fi responsabil de cresterea si managementul portofoliului Cegeka

Cegeka Romania, o companie de top in furnizarea de solutii si servicii IT&C la nivel european, anunta astazi ca l-a numit pe Lucian Popovici in functia de Director of Applications al companiei.

Lucian va prelua rolul de la Ovidiu Pinghioiu, actualul Country Director al Cegeka Romania, si va fi responsabil de cresterea si managementul portofoliului Cegeka. In prezent, divizia Applications, care deserveste atat piata locala, cat si clienti internationali, are 250 de angajati, iar obiectivul in urmatorii doi ani este sa-si dubleze echipa si sa ajunga la un numar de 500 de profesionisti.

Cu peste 20 de ani de experienta in industria IT, Lucian exceleaza in medii cu ritm accelerat. A avut un rol esential in infiintarea Deloitte Digital Romania, unde a fost Director of Engineering timp de sase ani. In timpul mandatului sau, Lucian a reusit sa extinda echipa, ajungand la peste 700 de ingineri IT in mai multe locatii din Romania, pe diverse industrii si tehnologii.

Lucian Popovici este un lider respectat, cu o experienta de succes dovedita in industria IT”, a declarat Ovidiu Pinghioiu, Country Director Cegeka Romania. „Sunt convins ca experienta sa vasta, proactivitatea si spiritul sau antreprenorial vor avea o contributie semnificativa la cresterea si succesul companiei.”

Lucian si-a exprimat entuziasmul pentru acest nou capitol al carierei sale, declarand: „Sunt incantat sa ma alatur companiei si astept cu nerabdare sa-mi pun in valoare experienta si sa lucrez in stransa colaborare cu echipa exceptionala de la Cegeka pentru a contribui la cresterea continua a organizatiei.”

Privind in perspectiva, noul Director al diviziei Applications preconizeaza o crestere dinamica pentru acest departament, si se angajeaza sa ramana in fruntea tendintelor din industrie, oferind solutii de top pentru clientii Cegeka. Lucian Popovici este un lider cu un stil de conducere bazat pe colaborare, care tine cont de importanta lucrului in echipa pentru atingerea obiectivelor comune.

In prezent, divizia Applications deserveste un numar de peste 30 clienti, dintre care in proportie de 90% - companii care activeaza in piata locala, din industrii diverse, precum banking, retail, telecom, insurance, IT, logistics etc. Divizia deserveste si clienti internationali din piete europene si americane. Printre clientii din portofoliu se numara NN, ING, Orange, FAN Courier, Carrefour, Vodafone. 

Cegeka Romania ramane dedicata traiectoriei sale de crestere, iar numirea strategica a lui Lucian este o dovada a angajamentului companiei de a oferi excelenta clientilor sai.

Despre Cegeka

Cegeka este prezenta pe piata din Romania incepand din 2012 si are aproximativ 900 de angajati care ofera servicii de dezvoltare de aplicatii end-to-end, extindere echipa IT, servicii cloud, infrastructura IT, date si servicii de automatizare, cum ar fi Inteligenta Artificiala/Machine Learning, Business Intelligence, RPA, IoT si DevOps. Cegeka ajuta clientii sa ramana relevanti in mediul digital, dincolo de digitalizare si migrare in cloud, oferind solutii care au impact asupra afacerilor acestora.

Autori

foto
CEGEKA ROMANIA SRL