loader
PwC Romania promoveaza sapte directori in practicile de Consultanta fiscala si juridica, Audit si Consultanta pentru Afaceri

PwC Romania promoveaza sapte directori in practicile de Consultanta fiscala si juridica, Audit si Consultanta pentru Afaceri

PwC Romania anunta ca, incepand cu 1 septembrie, promoveaza sapte directori in cadrul serviciilor de Consultanta fiscala si juridica, Audit si Consultanta in Tehnologie

Cristina Paduraru si Iulian-Tiberiu Panfiloiu devin directori in cadrul serviciilor de Consultanta fiscala si juridica, Gabriela Marinete, Dana Lucanu si Victor Sasu directori in Audit, Rares Stanescu va fi director in practica de Consultanta pentru Afaceri - Tehnologie, iar Alexandru Munteanu director in cadrul OGC (Office of General Counsel - Legal) din Europa Centrala si de Est (ECE).

Ii felicit pe colegii nostri pentru acest pas foarte important in cariera lor care le confirma calitatile deosebite si contributia valoroasa la consolidarea practicilor noastre si ma bucur ca impreuna reusim sa oferim noi oportunitati de dezvoltare si recunoastere profesionala in toate liniile de servicii”, a declarat Dinu Bumbacea, Country Managing Partner PwC Romania si Moldova.

Cristina Paduraru este absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti si membra a Baroului Bucuresti din ianuarie 2012. Ea s-a alaturat echipei de Corporate M&A a D&B David si Baias, societatea de avocatura corespondenta PwC in Romania, in septembrie 2012, iar domeniile sale de expertiza includ dreptul comercial si cel al societatilor comerciale cat si fuziuni si achizitii.

Iulian-Tiberiu Panfiloiu s-a alaturat echipei PwC in anul 2012 si va fi director in cadrul departamentului de Impozite Directe. De-a lungul timpului, el a fost implicat in multe proiecte de consultanta fiscala, inclusiv due diligence, structurari achizitii, fuziuni si divizari, etc., pentru clienti din diferite domenii de activitate. Absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucuresti, Iulian este membru al Camerei Consultantilor Fiscali din Romania si detine certificarea ADIT, emisa de Institutul Autorizat de Fiscalitate din Marea Britanie.

Cu o experienta de peste 12 ani in proiecte de audit financiar si consultanta contabila, Dana Lucanu s-a alaturat PwC in 2014 si lucreaza in cadrul practicii de Piete de Capital si Servicii de Consultanta Contabila (CMAAS) din Romania. Este specializata in consultanta privind standardele de raportare financiara IFRS, pregatirea manualelor de contabilitate, precum si asistenta pentru clienti privind responsabilitatea sociala corporativa. Este absolventa a Facultatii de Relatii Comerciale Financiar Bancare Interne si Internationale din cadrul Universitatii Romano-Americane din Bucuresti si a unui master in gestiunea si auditul afacerilor si detine certificarea ACCA (Association of Chartered Certified Accountants).

Gabriela Marinete lucreaza in PwC din anul 2005 si coordoneaza activitatea mai multor echipe din cadrul departamentului de Audit, avand o experienta vasta in audit statutar si audituri in conformitate cu IFRS pentru companii din diverse sectoare. In perioada 2010-2012, a fost detasata ca manager in cadrul biroului PwC Auckland (Noua Zeelanda). Gabriela este absolventa a facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti si este membra a Asociatiei Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati, parte a Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR), din anul 2009.

Victor Sasu s-a alaturat echipei PwC in 2007 in cadrul departamentului de audit, cu focus pe sectoarele bancar, leasing si asigurari. Specializarea sa principala este cea bancara, iar in ultimii sase ani a condus echipe de audit la cele mai mari doua banci din Romania. In afara de alte audituri la banci de dimensiuni medii si mai mici, a facilitat angajamente non-audit, inclusiv AQR-uri, due diligence, consultanta contabila si traininguri tehnice, deservind in total peste 12 banci din Romania de-a lungul carierei sale. Este, de asemenea, auditor autorizat in Romania.

Rares Stanescu face parte din echipa de Consultanta in Tehnologie a PwC Romania, ocupandu-se de identificarea si implementarea tehnologiilor de automatizare inteligente pentru clientii companiei. Cu peste 12 ani de experienta in proiecte IT, Rares a lucrat pentru clienti din Romania, Cehia si Marea Britanie. Este absolvent al Universitatii Politehnica din Bucuresti, fiind specializat in inginerie electrica si ingineria sistemelor de control.

Alexandru Munteanu are aproape 20 de ani de experienta profesionala in domeniul juridic, dintre care peste 15 ani in cadrul PwC. Pe parcursul carierei sale in PwC, a avut diverse roluri si responsabilitati, inclusiv in calitate de sef local al practicii de TLS in Moldova. Din 2016, coordoneaza echipa OGC (Office of General Counsel - Legal) responsabila pentru Romania si Moldova. De asemenea, detine mai multe functii regionale in domeniul Anti-Trust, concurenta si incheierea de contracte cu institutii financiare internationale si este co-lider al grupului de conformitate cu reglementari din ECE. Are un doctorat in drept si este ofiter certificat pentru protectia datelor.

Despre PwC

Misiunea PwC este de a construi incredere in cadrul societatii si de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. Suntem o retea de firme prezenta in 155 de tari cu mai mult de 327.000 de profesionisti ce ofera servicii de calitate in domeniul auditului, consultantei fiscale si consultantei pentru afaceri. Spuneti-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastra si descoperiti mai multe informatii despre noi vizitand site-ul www.pwc.ro.            

© 2022 PwC. Toate drepturile rezervate.

Autori

foto
PRICEWATERHOUSECOOPERS SERVICII SRL