loader
ManpowerGroup Romania promoveaza peste 1.000 de joburi disponibile. Care sunt rolurile la mare cautare?

ManpowerGroup Romania promoveaza peste 1.000 de joburi disponibile. Care sunt rolurile la mare cautare?

Echipele ManpowerGroup sunt pe teren distribuind pliante, oferind detalii cu privire la cele peste 1.000 de roluri deschise!

Echipa ManpowerGroup Romania lanseaza o campanie care implica multe resurse in Bucuresti si Ploiesti pentru a promova peste 1.000 de locuri de munca si se asteapta sa contacteze direct peste 350.000 de candidati.

Campania noastra vine dupa o perioada indelungata de abordare a candidatilor in mediul online. Dorim sa fim si mai aproape de acestia si suntem deschisi sa avem discutii pentru orientare in cariera, sfaturi si recomandari privind compatibilitatea pentru un anumit post. Rolul nostru este acela de a crea un echilibru intre candidati si companiile angajatoare. Avem o misiune de a vorbi cu oamenii, de a-I sfatui si a-i ajuta sa deprinda abilitatile de care au nevoie pentru a obtine locul de munca pe care si-l doresc”, a declarat Bianca Barbu, Senior Director ManpowerGroup Romania.

Bianca Barbu continua, „Avem un portofoliu de proiecte in crestere, multe proiecte noi provenind de la diferite companii care activeaza in domenii precum industrie prelucratoare, centre de servicii, HoReCa si IT. Inregistram si o extindere a proiectelor existente, primim noi comenzi zilnic, chiar daca este o perioada a concediilor”.

Deficitul de Talente a atins niveluri record in intreaga lume, atat competentele de relationare (soft skills), cat si competentele profesionale specifice (hard skills) sunt din ce in ce mai greu de gasit. De la productie la marketing, de la transport la comert, angajatorii intampina dificultati in gasirea mixului potrivit de competente profesionale si abilitati interumane.

Echipele noastre sunt pe teren atat in Bucuresti, cat si in Ploiesti, unde ne-am deschis recent o noua Agentie. Ne asteptam ca cei care se afla in cautarea unui loc de munca sa ne contacteze pentru inregistrea in baza noastra de date, astfel vor ramane in legatura cu echipa noastra pentru a identifica locul de munca potrivit. In continuare, vom lansa noi campanii si in Brasov, Cluj-Napoca, Craiova, Pitesti si Timisoara”, mentioneaza Bianca Barbu.

In timp ce angajatorii sunt optimisti privind planurile lor de angajare, mai multe companii ca niciodata raporteaza dificultati in ocuparea posturilor vacante. Date recente ale sondajului ManpowerGroup privind Deficitul de Talente 2022(1) arata ca la nivel mondial deficitul de talente a atins un nivel istoric in ultimii 16 ani. Peste 8 din 10 angajatori romani (82%) raporteaza dificultati in ocuparea pozitiilor vacante (comparativ cu 75% la nivel global). Primele 3 roluri pe care angajatorii le considera cel mai greu de ocupat se regasesc in domeniile IT / Date (32%), Industrie prelucratoare / Productie (24%), Vanzari si Marketing (22%). Angajatorii intampina dificultati privind locurile vacante si in HR (21%), Suport si administrare ( 20%) si Operatiuni / Logistica (20%).

(1) Studiul privind Deficitul de Talente ManpowerGroup - derulat in 2022 - este un sondaj care se bazeaza pe intervievarea unui numar de peste 40.000 de angajatori la nivel global. Identifica ponderea angajatorilor care raporteaza dificultati in ocuparea posturilor vacante din organizatia lor.

ManpowerGroup este prezent in Romania in orasele: Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Craiova, Pitesti, Ploiesti si Timisoara.

Cei care se afla fie in cautarea unui loc de munca, fie au nevoie de un sfat in cariera, pot apela numarul de telefon +40 213 121 898 sau pot scrie la adresa manpowergroup@manpowergroup.ro pentru inscrierea in baza de date ManpowerGroup Romania.

Despre ManpowerGroup

ManpowerGroup® (NYSE: MAN), liderul global in solutii privind forta de munca, ajuta companiile sa se transforme in lumea schimbatoare a muncii, identificand, atragand, evaluand, dezvoltand si gestionand talentele care le permit sa obtina reusite. Concepem si implementam solutii inovatoare pentru sute de mii de organizatii in fiecare an, conectand milioane de oameni la munca sustenabila si semnificativa, intr-o varietate de domenii si industrii. Familia brandurilor experte ale ManpowerGroup: Manpower, Experis si Talent Solutions - creeaza valoare pentru clienti si candidati in peste 75 de tari si teritorii, asa cum a facut-o vreme de peste 70 de ani.Suntem recunoscuti in mod constant pentru atitudinea noastra fata de diversitate - ca fiind cel mai bun loc de munca pentru femei, incluziune, egalitate cat si pentru persoanele cu dizabilitati, iar in 2022 ManpowerGroup a fost desemnata una dintre Cele Mai Etice Companii din Lume pentru al treisprezecelea an – consacrandu-i pozitia ca brand apreciat in domeniul in care activeaza. Vizitati www.manpowergroup.com pentru a afla mai multe.

Despre ManpowerGroup Romania

ManpowerGroup Romania, liderul national in solutii inovatoare privind forta de munca, creeaza si furnizeaza servicii care ajuta clientii sa isi indeplineasca obiectivele de afaceri, sustinand competitivitatea acestora. Compania este specializata in servicii de recrutare, munca temporara, salarizare, administrare de contracte de munca, outsourcing, consultanta, solutii de proiect si servicii pentru utilizatori finali. Operam la nivel national cu prezenta in: Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Craiova, Pitesti, Ploiesti si Timisoara. Mai multe informatii despre ManpowerGroup Romania sunt disponibile pe www.manpower.ro.

Autori

foto
MANPOWERGROUP ROMANIA