loader
PwC Romania promoveaza noua directori in practicile de Consultanta pentru Afaceri, Audit si Consultanta fiscala si juridica

PwC Romania promoveaza noua directori in practicile de Consultanta pentru Afaceri, Audit si Consultanta fiscala si juridica

Alexandru Podariu si Cristina Rusen devin directori in practica de Consultanta pentru Afaceri, Alin Dagadita, Georgiana Dobre, Ioana Radu, Monica Popescu, Raluca Spataruc, Sergiu Stefea vor fi directori in cadrul serviciilor de audit, iar Bogdan Carpa-veche in consultanta fiscala si juridica

PwC Romania promoveaza, incepand cu 1 septembrie, noua directori in cadrul serviciilor de Consultanta fiscala si juridica, Audit si Consultanta pentru Afaceri.

”PwC Romania a incheiat cu succes anul financiar, reconfirmand pozitia de leader pe piata serviciilor de consultanta si oferind, astfel, noi oportunitati de dezvoltare profesionala pentru echipa noastra. In numele partenerilor, le multumesc tuturor colegilor pentru rezultatele excelente si ii felicit pe directorii promovati pentru contributia valoroasa la succesul clientilor nostri si al echipei”, a declarat Dinu Bumbacea, Country Managing Partner PwC Romania.

Alexandru Podariu si Cristina Rusen devin directori in practica de Consultanta pentru Afaceri, Alin Dagadita, Georgiana Dobre, Ioana Radu, Monica Popescu, Raluca Spataruc, Sergiu Stefea vor fi directori in cadrul serviciilor de audit, iar Bogdan Carpa-veche in consultanta fiscala si juridica.

”Ma bucur ca prin aceste promovari le oferim colegilor nostri recunoasterea meritata pentru performanta remarcabila. Am convingerea ca acest pas foarte important in cariera le va deschide noi oportunitati pentru a evolua la cele mai inalte standarde profesionale”, a spus Mihai Anita, Liderul departamentului de Audit, PwC Romania.

”Sunt mandru de colegii nostri care au demonstrat calitati profesionale deosebite si sunt convins ca vor continua sa aiba un impact semnificativ atat pentru dezvoltarea serviciilor noastre, cat si a clientilor nostri”, a aratat Daniel Anghel, Liderul serviciilor fiscale si juridice PwC Romania.

Alexandru Podariu are o experienta profesionala de peste 15 ani in domeniul implementarii SAP si, de asemenea, in planificare si productie in industria bauturilor racoritoare. Este responsabil pentru un spectru larg de activitati in domeniul managementului de proiect si al strategiei digitale, inclusiv consultanta de afaceri, analiza cerintelor si evaluarea furnizorilor, implementari si lansari IT, managementul schimbarii organizationale si transformarea strategica a afacerilor pe piata locala si europeana. Alexandru se concentreaza in special pe sprijinirea clientilor in procesul de transformare digitala.

Cristina Rusen s-a alaturat echipei Valuation & Economics a PwC Romania in anul 2008. De-a lungul timpului, a fost implicata in numeroase proiecte, pe diferite teme si industrii, precum: evaluarea afacerilor, studii de fezabilitate financiara, studii in domeniul energiei, testul investitorului privat, alocarea pretului de achizitie pentru sectorul bancar, asistenta in intocmirea proiectiilor financiare. Este membra a Asociatiei Nationale a Evaluatorilor Autorizati din Romania (ANEVAR) si a ACCA UK.

Alin Dagadita coordoneaza echipa de Digital Identity (DI). Avand mai mult de 15 ani experienta in Securitatea Informatiei, dintre care 12 in Managementul Identitatii (IAM), a facut parte din mai multe echipe internationale si a livrat numeroase proiecte in zona de DI incepand cu partea de Strategie, Executie/Implementare si chiar Managed Services pentru clienti din EMEA din sectoare precum: Servicii Financiare, Telecomunicatii, Retail, Energie si Utilitati.

Georgiana Dobre face parte din Broader Assurance Services (BAS) din PwC Romania, are o experienta de peste 14 ani in GRC si servicii de audit intern, risc si controale. Obiectivul ei principal este sa aduca inovatie, sa impulsioneze transformarea in zona GRC si a Controalelor Interne, care va permite cresterea valorii serviciilor pe care PwC le ofera clientilor sai.

Ioana Radu va fi director in cadrul departamentului de audit. Ea are o experienta vasta in practica de audit, atat in audituri externe, cat si interne, cu un accent deosebit pe auditurile centrelor de servicii partajate. Cunostintele sale acopera o gama larga de domenii, cum ar fi ISA si PCAOB, alaturi de standardele romanesti de contabilitate, IFRS, US GAAP si alte cadre de raportare de grup. Este membra ACCA si a Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR).

Monica Popescu lucreaza in cadrul practicii de Piete de Capital si Servicii de Consultanta Contabila (CMAAS), pentru clienti din industria financiar-bancara. Este absolventa a Facultatii de Contabilitate si Informatica de Gestiune din cadrul ASE Bucuresti si a Facultatii de Matematica Informatica din cadrul Universitatii Bucuresti, si are un doctorat in Contabilitate. Este membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR) si detine certificarea ACCA (Association of Chartered Certified Accountants).

Raluca Spataruc are o experienta de aproape 13 ani in audit, din care 9 ani in PwC Romania, fiind specializata in audituri de SSC si US GAAP. A absolvit cursurile Academiei de Studii Economice  (licenta si masterat in Contabilitate, Audit si Informatica de gestiune) si este membru ACCA din 2018.

Sergiu Stefea coordoneaza departamentul de audit al biroului din Timisoara. Experienta sa include auditul situatiilor financiare, realizate in conformitate cu normele statutare romanesti, US GAAP, IFRS si alte standarde de raportare de grup. In plus, Sergiu a participat intr-un secondment de trei ani la biroul PwC din New York. Este absolvent al Facultatii de Economie si Administrare a Afacerilor din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara si absolvent ASPAAS.

Bogdan Carpa-veche a absolvit Facultatea de Drept si Stiinte Administrative si are o diploma de master in Resurse Umane si Comunicare Manageriala. S-a alaturat PwC Romania in anul 2011, dupa o experienta de peste 8 ani in administratia publica centrala. Este responsabil de coordonarea serviciilor de asistenta fiscala destinate persoanelor fizice pentru clienti mari din sectorul energiei, financiar sau retail, fiind implicat in proiecte de consultanta privind regimul fiscal aplicabil veniturilor persoanelor fizice, precum impozitarea veniturilor salariale, investitii sau rezidenta fiscala.

Despre PwC

Misiunea PwC este de a construi incredere in cadrul societatii si de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. Suntem o retea de firme prezenta in 152 de tari cu mai mult de 328.000 de profesionisti ce ofera servicii de calitate in domeniul auditului, consultantei fiscale si consultantei pentru afaceri. Spuneti-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastra si descoperiti mai multe informatii despre noi vizitand site-ul www.pwc.ro.                          

PwC se refera la reteaua de firme PwC si/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridica.

 © 2023 PwC. Toate drepturile rezervate.

Autori

foto
PRICEWATERHOUSECOOPERS SERVICII SRL