loader
Deloitte Romania numeste doi noi directori in cadrul departamentului Consultanta Financiara

Deloitte Romania numeste doi noi directori in cadrul departamentului Consultanta Financiara

Dragos a coordonat cu succes mai multe tranzactii de fuziuni si achizitii iar Mihail Bucheru a gestionat peste 50 de proiecte de specialitate in Romania si in regiunea Europei Centrale

Deloitte Romania ii numeste pe Dragos Cruceru si Mihail Bucheru in pozitiile de directori in cadrul departamentului Consultanta Financiara, incepand cu data de 1 septembrie 2023.

Practica noastra de consultanta financiara a crescut semnificativ in ultimii ani, iar contributia unor profesionisti dedicati, precum Dragos si Mihail, a fost esentiala pentru acest parcurs. Expertii nostri in corporate finance au fost implicati in proiecte diverse si importante, inclusiv in unele dintre cele mai mari si complexe fuziuni si achizitii si finantari de pe piata, in timp ce echipa specializata in investigarea fraudelor este lider pe piata locala datorita expertizei sale, cu ajutorul careia care ofera solutii valoroase si inovatoare nu doar clientilor din Romania, ci si celor din alte tari europene. Felicitari colegilor mei pentru aceasta promovare, pe care o merita pe deplin”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte Romania si Moldova.

Dragos Cruceru s-a alaturat echipei Deloitte Romania in 2010 si recent a preluat conducerea echipei de corporate finance. El are 20 de ani de experienta in oferirea de consultanta in finantari, fiind implicat in proiecte pentru entitati din mediul privat si din cel public din diferite domenii, inclusiv energie si resurse, sanatate, servicii financiare, constructii, transporturi si bunuri de consum. Dragos a coordonat cu succes mai multe tranzactii de fuziuni si achizitii, lucrand fie de partea vanzatorului, fie a cumparatorului, in proiecte care au implicat antreprenori, companii private, multinationale, fonduri de investitii private si institutii guvernamentale. Una dintre tranzactiile recente la care a lucrat este achizitia Twispay de catre Elrond Network.

Mihail Bucheru face parte din echipa Deloitte Romania de investigare a fraudelor din 2018. El are peste zece ani de experienta in investigatii privind fraude, inclusiv digitale, eDiscovery, prevenirea si combaterea coruptiei, precum si in litigii, lucrand cu companii active in sectoarele energie si utilitati, petrol si gaze si auto. A gestionat peste 50 de proiecte de specialitate in Romania si in regiunea Europei Centrale, asistand companii in situatii de criza, contribuind la protejarea organizatiilor prin reducerea riscului general de frauda si la cresterea gradului de constientizare asupra riscurilor specifice. Mihail este expert certificat in detectarea fraudelor si a absolvit recent un program de EMBA la Universitatea Maastricht.

Cu aproape 100 de angajati, practica de Consultanta Financiara a Deloitte Romania furnizeaza servicii de asistenta in obtinerea de finantare (corporate finance), consultanta in tranzactiile de fuziuni si achizitii, servicii de investigare a fraudelor, de evaluare si modelare, servicii de creare de valoare (value creation services), precum si de reorganizare.

Deloitte furnizeaza la nivel global servicii de audit, consultanta fiscala si juridica, consultanta, consultanta financiara si managementul riscului catre aproximativ 90% din companiile prezente in topul Fortune Global 500® si catre mii de companii din sectorul privat. Expertii firmei contribuie la atingerea unor rezultate masurabile si de durata, care ajuta la consolidarea increderii in pietele de capital, care permit companiilor sa se transforme, sa prospere si sa deschida calea catre o economie mai puternica, catre o societate mai echitabila si o lume sustenabila. Cu o istorie de peste 175 de ani, Deloitte acopera peste 150 de tari si teritorii. Obiectivul sau este sa creeze un impact vizibil in societate cu ajutorul celor aproximativ 415.000 de profesionisti la nivel mondial.

Deloitte Romania este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale din tara noastra si ofera, in cooperare cu Reff & Asociatii | Deloitte Legal, servicii de audit, de consultanta fiscala, servicii juridice, de consultanta si managementul riscului, consultanta financiara, solutii de servicii si consultanta in tehnologie, precum si alte servicii adiacente, prin intermediul a peste 3.000 de profesionisti.

Pentru a afla mai multe despre reteaua globala a firmelor membre, va rugam sa accesati www.deloitte.com/ro/despre.

Autori

foto
DELOITTE CONSULTANTA SRL