loader
PwC Romania lanseaza platforma ”Proiecte pentru freelanceri”

PwC Romania lanseaza platforma ”Proiecte pentru freelanceri”

Prin aceasta, PwC Romania cauta specialisti independenti care sa lucreze impreuna cu profesionistii PwC in diferite proiecte derulate pentru clientii companiei

Munca la distanta, munca virtuala sau cea colaborativa au prins avant dupa aparitia pandemiei, avand avantaje precum programul de lucru flexibil si mobilitatea, iar multi specialisti opteaza in  ultima perioada pentru freelancing si proiecte punctuale.

Dealtfel, asteptarile angajatilor din toata lumea s-au schimbat rapid, mai ales de la aparitia pandemiei, fiind evidenta preferinta pentru flexibilitate. Aproape jumatate (48%) dintre cei 32.500 de respondenti la nivel global ai sondajului PwC ”Hopes and fears 2021” considera ca angajarile traditionale nu vor mai exista si ca abilitatile vor fi oferite pe termen scurt companiilor care au nevoie de ele.

Adaptandu-se noilor tendinte de pe piata muncii, PwC Romania lanseaza platforma online ”Proiecte pentru freelanceri”, prin care cauta specialisti independenti care sa lucreze impreuna cu profesionistii PwC in diferite proiecte derulate pentru clientii companiei.

Intr-un mediu dinamic si competitiv, in care piata capitalului uman se transforma rapid, freelancing-ul prinde tot mai mult teren si in Romania. Am initiat aceasta platforma pentru a aduce alaturi de noi oamenii care au experienta si abilitati valoroase, dar care prefera sa lucreze flexibil, in anumite proiecte. Practic, suntem deschisi fiecarui specialist care isi doreste sa colaboreze in proiecte de consultanta”, a declarat Daniel Anghel, Partener si Lider al Departamentului de Consultanta Fiscala si Juridica.

Freelancerii se pot inregistra pe platforma dedicata, unde isi incarca CV-urile pentru a lucra in proiecte de consultanta fiscala, juridica, dedicate ESG sau de tehnologie, derulate de PwC Romania pentru clientii din diverse industrii, precum farma, energie, retail, imobiliare sau servicii financiare.

Prezenta pe piata locala de 30 de ani, PwC Romania ofera servicii de consultanta fiscala si juridica, consultanta pentru afaceri, audit financiar si non-financiar, avand o echipa formata din peste 800 de specialisti in Romania si Republica Moldova.

Despre PwC

Misiunea PwC este de a construi incredere in cadrul societatii si de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. Suntem o retea de firme prezenta in 155 de tari cu mai mult de 284.000 de profesionisti ce ofera servicii de calitate in domeniul auditului, consultantei fiscale si consultantei pentru afaceri. Spuneti-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastra si descoperiti mai multe informatii despre noi vizitand site-ul www.pwc.ro.

PwC se refera la reteaua de firme PwC si/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridica. © 2021 PwC. Toate drepturile rezervate.

Autori

foto
PRICEWATERHOUSECOOPERS SERVICII SRL