loader
Aplicatia Beesers -aplicatie de servicii medicale la domiciliu pusa gratuit la dispozitia CNAS in sprijinul ingrijirilor la domiciliu in contextul crizei COVID-19

Aplicatia Beesers -aplicatie de servicii medicale la domiciliu pusa gratuit la dispozitia CNAS in sprijinul ingrijirilor la domiciliu in contextul crizei COVID-19

Toti colaboratorii inscrisi in aplicatia Beesers sunt acreditati de catre Ministerul Sanatatii si au o experienta semnificativa in mediul de stat sau privat

Din dorinta de a descongestiona sistemul public de sanatate in aceasta perioada si nu numai, aplicatia Beesers, primul marketplace de servicii medicale la domiciliu din Romania, isi doreste sa isi ofere GRATUIT sprijinul Ministerului Sanatatii si al Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 si, impreuna cu acestia, sa ofere romanilor posibilitatea vaccinarii in confortul propriei case.

Aplicatia Beesers isi arata disponibilitatea de a face acest lucru fara costuri daca autoritatile statului doresc sa se alature demersului sau.

„Adresam aceasta scrisoare deoarece consideram necesar ca impreuna sa incurajam populatia sa se vaccineze si sa facilitam cat mai mult acest proces. In aceasta perioada, in care dorinta de a diminua cat se poate de mult interactiunea cu un numar mare de persoane este din ce in ce mai pregnanta, ne dorim ca prin aplicatia noastra sa oferim gratuit un sprijin real campaniei de vaccinare. Am fi extrem de onorati sa fim parte a campaniei de vaccinare, sa punem aplicatia noastra GRATUIT la dispozitia autoritatilor si sa putem contribui astfel la cresterea numarului de persoane imunizate impotriva virusului SARS-CoV-2. Mai mult decat atat, putem pune gratuit aplicatia la dispozitia Casei Nationale de Asigurari de Sanatate si pentru alte tratamente la domiciliu.”, spune Ovidiu Tuduruta, fondator Beesers.

Astfel, in situatia in care demersul nostru este sustinut de autoritati, utilizatorul nu va trebui decat sa descarce aplicatia pe dispozitivul mobil, se conecteaza cu adresa de Google/Facebook/Apple ID, adauga adresa de domiciliu, apoi ar putea selecta ”vaccin impotriva COVID-19” din lista de servicii medicale si ar putea sa plaseze o cerere fara a mai fi necesara plata serviciului. In cel mai scurt timp, personalul medical ar putea efectua vizita in ziua si la ora stabilita de catre pacient.

In acest moment, aplicatia are furnizori listati atat in urmatoarele orase: Bucuresti, Timisoara, Iasi, Suceava, Pitesti, Brasov, Targu Mures, Craiova, Oradea, Piatra Neamt, Orsova, Bistrita Nasaud, Baia Mare, Botosani, Pascani, Ramnicu Valcea, Galati, Nehoiu, cat si in zona rurala a judetelor Arges, Olt si Buzau. Mentionam ca toti colaboratorii inscrisi in aplicatia Beesers sunt acreditati de catre Ministerul Sanatatii si au o experienta semnificativa in mediul de stat sau privat.

De asemenea, va asiguram ca suntem deschisi la a gasi modalitati de integrare cu echipe ale Directiilor de Sanatate Publica locale pentru a acoperi geografic intreaga tara.

Prin aplicatia Beesers, in acest moment reusim sa aducem asistentul medical sau medicul acasa intr-o maniera: predictibila - pentru ca pacientul va putea rezerva serviciul medical impreuna cu specialistul in zile si ore ferme conform schemei de tratament, trasabila -  pentru ca va fi informat in permanenta cu privire la cine a realizat vizita si cine va realiza vizitele medicale viitoare si monitorizabila - pentru ca va fi in contact permanent cu specialistul medical.

Pe langa posibilitatea vaccinarii, Beesers ofera deja o gama variata de servicii medicale. In prezent,  utilizatorii pot alege urmatoarele servicii: consultatii medicale pe anumite specializari, administrare medicamente pe cale orala, perfuzii, monitorizare parametri fiziologici, monitorizare cardiologica, recuperare medicala (kinetoterapie, fizioterapie, masaj), injectii, recoltare analize de toate tipurile, recoltare teste Covid, ingrijire plagi sau tratamente escare, montare/schimbare sonde urinare, spalaturi profesionale pentru urechi, alte vaccinuri si servicii de consiliere psihologica. De asemenea, oferim utilizatorilor posibilitatea de a realiza o rezervare multipla, care permite pacientilor aflati sub tratament sa isi rezerve printr-o singura programare un pachet de servicii (pachet de recuperare a mobilitatii, de recuperare post traumatica, postoperatorie, post AVC, de recuperare post Covid sau pachet pregatire interventii medicale) toate cu analize de sange incluse.

Autori