loader
Noi numiri la nivel de management in KPMG in Romania

Noi numiri la nivel de management in KPMG in Romania

In contextul evolutiei continue a mediului fiscal la nivel global, functiile fiscale trebuie sa fie eficiente astazi si pregatite pentru maine

KPMG in Romania anunta doua noi numiri prin promovare interna si o noua recrutare la nivel de management, reflectand dedicarea si rezilienta profesionala a echipei noastre si cresterea constanta a afacerii. De la 1 octombrie, Daniel Pana este Partener, Consultanta Fiscala, iar Victor Iancu a fost promovat ca Associate Partner, Consultanta in Afaceri. Inga Tigai se alatura departamentului de Consultanta Fiscala ca Associate Partner. Noile numiri confirma talentul, capacitatea de inovare si abilitatile intraprenoriale ale angajatilor nostri, consolideaza echipele si optimizeaza serviciile pe care le oferim clientilor.

Daniel Pana, Partener, Consultanta Fiscala

 

Daniel a efectuat doua stagii de internship in departamentul de asistenta in tranzactii in timpul studiilor universitare si a preluat o pozitie in cadrul departamentului de Consultanta Fiscala in 2002. Impreuna cu echipa sa, Daniel a adus o contributie notabila la dezvoltarea departamentelor de corporate tax si asistenta fiscala in tranzactii. El continua sa inoveze si sa optimizeze valorea oferita clientilor si oamenilor nostri, precum si sa incurajeze colaborarea cu alte echipe din KPMG.

Daniel este specializat in taxe si impozite directe, precum impozitul pe profit, taxe locale si impozite cu retinere la sursa, concentrandu-se pe Tranzactii. Proiectele in care a participat includ consultanta pentru fuziuni si achizitii si pentru structurarea afacerii, conformitate fiscala, dezvoltarea, vanzarea si implementarea solutiilor de tehnologie in fiscalitate (precum KPMG Corporate Tax Manager), revizuiri si certificari fiscale, suport in inspectii fiscale (si in litigii, impreuna cu KPMG Legal), reorganizarea afacerilor, credite fiscale pentru Cercetare – Dezvoltare si altele.

Inga Tigai, Associate Partner, Consultanta Fiscala

 

In contextul evolutiei continue a mediului fiscal la nivel global, functiile fiscale trebuie sa fie eficiente astazi si pregatite pentru maine.

Cu 16 ani de experienta in consultanta fiscala in Big4, Inga ni se alatura ca Head of Tax & Legal Technology. Expertiza ei in transformarea functiei fiscale si in Servicii de Mobilitate Globala (GMS) este foarte apreciata in piata. Are o experienta considerabila in asistarea autoritatilor fiscale din Romania cu dezvoltarea noilor tehnologii si in imbunatatirea mediului fiscal in beneficiul contribuabililor. Inga este un membru activ in mai multe grupuri pentru fiscalitate si afaceri.

Departamentul de Consultanta Fiscala al KPMG in Romania a fost intotdeauna in avantgarda tehnologiei, oferind clientilor aplicatii care sa le faciliteze conformitatea fiscala, de exemplu. Inga va consolida angajamentul nostru de a tine pasul si de a anticipa impactul noilor tehnologii in procesul de conformitate fiscala, si va folosi cele mai recente tehnologii dezvoltate de profesionistii KPMG Tax pentru a oferi servicii de cea mai inalta calitate clientilor.

Inga va lucra cu profesionisti in domeniul fiscal din toate sectoarele de activitate pentru imbunatatirea modelelor de operatiuni fiscale si va asista organizatiile in procesul de conformare fiscala prin intermediul oamenilor, expertizei si solutiilor digitale.

Victor Iancu, Associate Partner, Consultanta in Afaceri

Victor s-a alaturat KPMG in 2006 si, cu mai mult de 15 ani de experienta in consultanta de management, conduce in prezent practica de Business and Service Design, inclusiv in furnizarea de servicii de analiza a experientei clientilor / angajatilor si a serviciilor de design thinking. Timp de doi ani (2011-2012) a lucrat ca si consultant pentru Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare in Londra.

Cu o experienta extinsa in afaceri guvernamentale si sector public (de la achizitii publice si concesiuni, la guvernanta corporativa si strategii publice), Victor este, de asemenea, responsabil cu linia de servicii adresate Sectorului Public. In prezent, este expert principal numit de Comisia Europeana in cadrul proiectului Intelligent Cities Challenge, exercitiu care sustine 136 de orase in utilizarea tehnologiilor de varf pentru a asigura dezvoltarea inteligenta, ecologica si responsabila din punct de vedere social.

Incepandu-si cariera in cadrul Institutului National de Cercetari Economice al Academiei Romane, Victor detine un Doctorat in Economia Inovarii, precum si mai multe certificari de prestigiu de la INSEAD, Darden School of Business (Univ. Virginia) si Universitatea Cardiff. Este autor si coautor al mai multor carti si articole in domeniul economiei afacerilor si al strategiilor de inovare.

Victor este, de asemenea, executive coach acreditat de International Coach Federation. El a fondat practica de coaching intern a KPMG Romania, activand in prezent drept coach pentru manageri si senior manageri din regiunea Europei Centrale si de Est.

Ramona Jurubita, Country Managing Partner al KPMG in Romania, considera ca „noii parteneri Daniel, Inga si Victor au demonstrat dedicare pentru a deveni alegerea clara si a inspira incredere clientilor nostri. Ei vor juca un rol cheie in dezvoltarea afacerii noastre si pentru consolidarea competitivitatii KPMG in Romania. Anticipand oportunitatile perioadei post-COVID, abordand provocarile si transformarile profunde din aceasta perioada, alimentate de impactul fara precedent al tehnologiilor disruptive, am incredere ca oamenii, cultura si valorile noastre ne vor diferentia cand oferim clientilor, colaboratorilor si comunitatilor noastre rezilienta necesara pentru a naviga catre o lume mai buna”. 

Despre KPMG

KPMG este o organizatie globala de firme independente de servicii profesionale care furnizeaza servicii de audit, consultanta fiscala si in domeniul afacerilor. Ne desfasuram activitatea in 146 de tari si aveam la finalul anului financiar 2020 aproape 227.000 de angajati in firmele membre din intreaga lume. Fiecare firma KPMG este din punct de vedere legal o entitate separata si distincta si se descrie ca atare. KPMG International Limited este o societate privata engleza cu raspundere limitata la garantii. KPMG International Limited si entitatile sale nu ofera servicii pentru clienti.

In Romania si Republica Moldova, KPMG isi desfasoara activitatea in cadrul celor sase birouri din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara si Chisinau. In prezent dispunem de un numar de peste 800 de profesionisti, atat cetateni romani, cat si straini.

Autori

foto
KPMG ROMANIA SRL