loader
PwC Romania a asistat Abris Capital Partners in achizitia distribuitorului de consumabile si echipamente stomatologice Dentstore

PwC Romania a asistat Abris Capital Partners in achizitia distribuitorului de consumabile si echipamente stomatologice Dentstore

PwC Romania a oferit fondului de investitii Abris Capital servicii de due diligence financiar si fiscal si asistenta pe aspecte financiar-contabile si fiscale in aceasta tranzactie

O echipa de specialisti in tranzactii ai PwC Romania a acordat consultanta financiara si fiscala fondului de investitii Abris Capital Partners in tranzactia de achizitie a distribuitorului de consumabile si echipamente stomatologice Dentstore de la antreprenori romani.

Ne bucuram ca am fost alaturi de echipa Abris Capital si in aceasta tranzactie, prin care a cumparat o noua companie antreprenoriala in domeniul stomatologic si care ii intareste pozitia pe aceasta nisa. Business-urile antreprenoriale romanesti de succes continua sa fie atractive pentru investitori, anul 2022 incepand in forta cu finalizarea mai multor tranzactii in diferite sectoare de activitate”, a declarat Cornelia Bumbacea, Partener Deals, PwC Romania.

PwC Romania a oferit fondului de investitii Abris Capital servicii de due diligence financiar si fiscal si asistenta pe aspecte financiar-contabile si fiscale in aceasta tranzactie.

Echipa PwC a fost formata din Cornelia Bumbacea, Partener Deals, Andreea Mitirita, Partener Taxe, Andreea Oprescu, Senior Manager, Roxana Popa, Director, Emilia Danila, Manager, Alin Dumitriu, Senior Associate, Stefania Chiricu, Senior Associate, Cristina Florea,  Senior Associate, Gabriel Gheorghe, Senior Associate, si Anca Seinea, Associate.

Abris Capital este un fond de tip private equity care investeste in companii din Europa Centrala si de Est, in Romania detinand in prezent patru companii: Pehart, Green Group, GTS Group si Dentotal Protect.

Despre PwC Romania

Misiunea PwC este de a construi incredere in cadrul societatii si de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. Suntem o retea de firme prezenta in 156 de tari cu mai mult de 295.000 de profesionisti ce ofera servicii de calitate in domeniul consultantei pentru afaceri, auditului si consultantei fiscale. Spuneti-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastra si descoperiti mai multe informatii despre noi vizitand site-ul www.pwc.ro.

PwC se refera la reteaua de firme PwC si/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridica.

Autori

foto
PRICEWATERHOUSECOOPERS SERVICII SRL