loader
PwC Romania a acordat asistenta Alpha Bank in procesul de achizitie a operatiunilor de retail ale Orange Money Romania

PwC Romania a acordat asistenta Alpha Bank in procesul de achizitie a operatiunilor de retail ale Orange Money Romania

PwC Romania a acordat servicii de asistenta fiscala, contabila si IT pentru Alpha Bank Romania

O echipa integrata de consultanti specializati in tranzactii a PwC Romania a acordat servicii de asistenta fiscala, contabila si IT pentru Alpha Bank Romania, in procesul de achizitie a operatiunilor de retail - aplicatia mobila de plati, produsele si portofoliul de clienti - ale Orange Money Romania.

Ne bucuram ca am fost alaturi de Alpha Bank, una dintre cele mai importante institutii bancare din Romania, in aceasta tranzactie care consolideaza pozitia bancii pe segmentul de servicii financiare digitale oferite clientilor. Vom continua sa asistam clientul pana la finalizarea intregului proces”, a declarat Andreea Mitirita, Partener Servicii fiscale PwC Romania.

In cadrul acestei tranzactii, asistenta fiscala a fost asigurata de echipa coordonata de Andreea Mitirita, Partener si alcatuita din Ramona Curta, Senior Manager, Monica Ardelean, Senior Manager. Serviciile de consultanta contabila au fost acordate de Kenneth Spiteri, Partener, si Oana Stoia, Manager.

Incheierea acestei tranzactii confirma experienta specialistilor PwC in asistarea unor tranzactii reglementate precum cele din sectorul financiar-bancar. Multumesc Alpha Bank pentru increderea acordata si echipei PwC pentru implicare si profesionalism”, a spus Kenneth Spiteri, Partner PwC Romania.

Aditional, PwC a asistat echipa Alpha Bank Romania cu consultanta specializata pe zona de arhitectura software si o analiza din perspectiva celor mai bune practici pentru proiectarea, documentarea si specificatiile aferente interfetelor programatice aplicative. Echipa PwC a fost coordonata de Radu Badiceanu, Partener.

Avansul tehnologic si pandemia au influentat comportamentul consumatorilor in materie de servicii financiare si au impus bancilor sa accelereze digitalizarea si sa ofere servicii si produse intr-un mod mai personalizat, simplu si digital. Si vedem ca bancile din Romania fac pasi importanti in aceasta directie”, a aratat Radu Badiceanu, Partener PwC Romania.

Membra a grupului elen Alpha Bank Group, Alpha Bank Romania este prezenta de aproape 30 de ani pe piata romaneasca si se afla in primele zece banci din tara

Despre PwC

Misiunea PwC este de a construi incredere in cadrul societatii si de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. Suntem o retea de firme prezenta in 152 de tari cu mai mult de 328.000 de profesionisti ce ofera servicii de calitate in domeniul auditului, consultantei fiscale si consultantei pentru afaceri. Spuneti-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastra si descoperiti mai multe informatii despre noi vizitand site-ul www.pwc.ro.                

PwC se refera la reteaua de firme PwC si/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridica.

Autori

foto
PRICEWATERHOUSECOOPERS SERVICII SRL
foto
ORANGE MONEY ROMANIA