loader

Promovari in cadrul Mazars Romania: Alexandru Comanescu si Bogdan Gheorghiu numiti Director

Incepand cu 1 septembrie 2016 Alexandru Comanescu va ocupa pozitia de Director Taxare Indirecta si Bogdan Gheorghiu pozitia de Director Taxare Directa.

Promovarea acestora in functia de Director in cadrul departamentului condus de Edwin Warmerdam, Partener si Head of Tax Advisory, urmeaza cresterii inregistrate in anii precedenti si face parte din strategia de dezvoltare a departamentului de taxe si consultanta fiscala.

 

Edwin Warmerdam, Partener, Head of Tax Advisory: "Ne bucuram sa-i avem pe Bogdan si pe Alexandru alaturi de noi in calitate de Directori. Acestia formeaza si conduc o echipa de profesionisti cu o experienta vasta in domeniul fiscalitatii, cu o cunoastere aprofundata a mediului economic actual si a provocarilor pe care acesta le ridica organizatiilor, fiind in masura de a oferi suport la cele mai inalte standarde de calitate. Rolul lor se va concentra pe specializarea si dezvoltarea serviciilor de consultanta fiscala oferite de biroul Mazars din Bucuresti, variind de la fiscalitate locala si internationala, la politici de preturi de transfer, fuziuni si achizitii pana la conformitate fiscala".

 

Alexandru Comanescu a acumulat peste 11 ani de experienta in domeniul consultantei fiscale, sfera sa de competente acoperind nu numai impozitarea indirecta (consiliere pe probleme de TVA, rambursare de TVA, inregistrare in scopuri de TVA) si impozitarea internationala, dar si fuziunile si achizitiile (inclusiv misiuni de due diligence) pentru diverse sectoare, precum: constructii, energie regenerabila, industria chimica, asigurari, industria farmaceutica, fiind consultant fiscal acreditat si membru al Camerei Consultantilor Fiscali din Romania (CCF).

 

Alexandru Comanescu, Director Taxare Indirecta: "Multumesc pentru noul rol incredintat de echipa de management a Mazars. Este o incununare a eforturilor depuse in ultimii ani, dar si un angajament pentru continuarea dezvoltarii Mazars in Romania. A fost o perioada intensa cu provocari diverse, in care suportul echipei a jucat un rol semnificativ. Impreuna am reusit sa crestem, sa fim aproape de clientii nostri si sa le oferim suport specializat la cele mai inalte standarde de calitate”.

 

Bogdan Gheorghiu, consultant fiscal acreditat si membru al Camerei Consultantilor Fiscali din Romania (CCF), are o experienta vasta de peste 11 ani in domeniu, oferind consiliere fiscala clientilor din sectoare economice diverse, precum: industria auto, asigurari, sectorul bancar, petrol si gaze naturale, industria farmaceutica, retail, servicii. Aria sa de expertiza acopera impozitarea internationala, impozitarea directa (impozitul pe profit, impozitarea persoanelor fizice, impozitul cu retinere la sursa, taxele locale), preturile de transfer, fuziunile si achizitiile (inclusiv misiunile de due diligence), auditul fiscal.

 

Bogdan Gheorghiu, Director Taxare Directa: “Ma simt onorat de noul rol in cadrul echipei Mazars Tax Romania. Obiectivele mele pe termen mediu si lung vor fi de extindere si identificare de noi solutii oferite clientilor nostri in domeniul consultantei fiscale in concordanta cu noile realitati economice si financiare, de crestere a portofoliului de clienti si de a mari gradul de popularitate al brandului si expertizei Mazars. Voi continua, impreuna cu echipa mea, sa asiguram si in viitor solutii de expertiza care sa raspunda nevoilor si solicitarilor clientilor nostri.”


Mazars are peste 20 de ani de experienta in ceea ce priveste consultanta de specialitate oferita atat entitatilor locale, cat si investitorilor care dezvolta afaceri in Romania. In ultimii doi ani, Mazars Romania si-a consolidat pozitia pe piata in primele 5 firme specializate in audit si consultanta financiara, consultanta fiscala, de contabilitate, salarizare si administrare de personal. Echipa locala este in prezent formata din peste 150 de profesionisti.
 

Autori

foto
MAZARS CONSULTING SRL