loader
Proiect de amploare pentru Dent Estet la Sibiu: doua milioane de euro pentru inaugurarea a doua noi clinici, una pentru adulti si cealalta pentru copii

Proiect de amploare pentru Dent Estet la Sibiu: doua milioane de euro pentru inaugurarea a doua noi clinici, una pentru adulti si cealalta pentru copii

Dent Estet Sibiu pentru adulti, singura clinica 100% digitalizata din centrul tarii

Grupul de clinici Dent Estet continua planul de investitii si ajunge la inceputul acestui an la un total de zece unitati dentare, odata cu deschiderea a doua clinici in Sibiu, una pentru adulti si cea de-a doua adresata exclusiv copiilor. Valoarea investitiei in cele doua noi unitati se ridica la aproape doua milioane de euro, cea mai mare investitie in segmentul de clinici stomatologice din Sibiu si din regiune. In total, cele doua clinici cumuleaza un numar de 12 unituri dentare, iar printre dotari se numara singurul centru de radiologie integrat intr-o clinica din Sibiu, complet echipat si 100% digitalizat, un studio foto digital, o sala de training si un centru de pregatire si certificare a profesionistilor din medicina dentara.

Deschiderea celor doua noi clinici de la Sibiu se inscrie in strategia de business a companiei in ceea ce priveste planurile de investitii si extindere in alte orase din tara, in afara Bucurestiului. Pe langa cele doua clinici din Sibiu si cele sapte din Bucuresti (patru pentru adulti, doua clinici Dent Estet 4 Kids si o clinica Dent Estet 4 Teens), Dent Estet mai este prezenta in Timisoara, cu o clinica pentru copii.

Piata de servicii stomatologice s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani. Suntem foarte incantati sa aducem la Sibiu leadershipul si modelul de business pe care Dent Estet si l-a asumat cu succes inca de acum 20 de ani. Dupa parteneriatul strategic cu Polisano de acum doi ani, ne consolidam, astfel, prezenta la nivel regional, dar si aria de servicii oferite pacientilor. Pozitionat in inima tarii, Sibiul este o alegere strategica in planul nostru de investitii si ne propunem ca in scurt timp sa polarizeze si pacienti din judetele invecinate inclusiv pe segmentul de stomatologie”, spune Mihai Marcu, Presedintele Consiliului de Administratie al MedLife.             

Clinica Dent Estet Sibiu pentru adulti are o suprafata de 750 de metri patrati si un numar de sapte unituri dentare A-Dec, liderul absolut in Statele Unite ale Americii in productia de unituri dentare. Este cea mai mare clinica stomatologica, 100% digitalizata din Sibiu si reuneste sub acelasi acoperis toate specialitatile medicinei dentare. Dent Estet 4 Kids Sibiu dispune de cinci unituri si se intinde pe o suprafata de aproape 200 de metri patrati. Serviciile sunt personalizate si adaptate nevoilor copiilor si adolescentilor, iar medicii sunt specializati exclusiv in tratamente dentare dedicate copiilor si relationarii cu acestia. Clinica dispune de solutii pentru abordarea pacientilor anxiosi si ofera consultanta psihologica, pentru a spori confortul copiilor, dar si al parintilor.     

Cand vine vorba de sanatate, avem in vedere intotdeauna investitii pe termen lung. De aceea, suntem extrem de fericiti ca marcam cei 20 de ani de activitate printr-un eveniment deosebit, deschiderea primelor noastre clinici in Sibiu. Avem un respect foarte mare pentru comunitatea de medici stomatologi de aici si suntem convinsi ca impreuna putem crea in Sibiu un pol al excelentei in medicina dentara si un reper de servicii premium in materie de stomatologie. Credem in educatia si in pregatirea medicilor din tara noastra, dar si in puterea pe care o formare continua o are atat pentru dezvoltarea pietei, cat si pentru educarea pacientilor. In acest sens, am demarat deja si in Sibiu cursurile si programele educationale ale scolii Dental Office Managers, prin care instruim continuu profesionistii din domeniul medicinei dentare”, spune dr. Oana Taban, Fondator & Director General al grupului Dent Estet.

Echipa care lucreaza in noile clinici din Sibiu este formata din 35 de persoane, dintre care aproape jumatate sunt medici. Echipa medicala cuprinde medici din Sibiu, ce activeaza exclusiv in clinicile Dent Estet. Compania isi propune sa creasca numarul medicilor din clinici, inclusiv cu medici romani plecati in afara tarii, care au aplicat si doresc sa revina in Romania si cu care deja se poarta discutii avansate. Odata cu deschiderile de la Sibiu, Dent Estet ajunge la un numar de 320 de angajati si colaboratori si ramane cel mai mare angajator de pe piata serviciilor de medicina dentara din Romania.

Echipa Dent Estet este definita de cultura de «sharing», ceea ce inseamna ca medicii si personalul din Sibiu vor beneficia de experienta si know-how-ul dobandit de noi de-a lungul timpului. De aceea, medici din Bucuresti isi vor oferi expertiza vizitand periodic clinicile din Sibiu pentru schimburi de experienta si implementarea integrala a procedurilor. Aducem la Sibiu intreaga noastra viziune pentru inovatie si servicii de excelenta in medicina dentara si suntem extrem de bucurosi sa primim cereri de angajare de la medici romani din afara, ne dorim ca ei sa ramana in Romania si sa faca performanta aici”, spune Cristian Taban, Director Executiv Dent Estet.

 Investitii in tehnologie si aparatura in premiera la Sibiu

Clinica Dent Estet Sibiu pentru adulti este dotata cu tehnologie high-tech integrata, dispune de un studio foto digital, de un centru de radiologie dentara integrat si de o sala de interventii pentru chirurgia dentara. Fiecare pacient este preluat de un medic coordonator si asistat de o echipa multidisciplinara, certificata international, pentru un confort sporit si o eficientizare a timpului petrecut in clinica.

Printre aparatura disponibila in premiera in Sibiu se numara laserul WaterLase®, una dintre cele mai avansate tehnologii stomatologice laser disponibile la nivel mondial, care foloseste energia laserului si a apei. Considerat cap de serie in SUA, aparatul este folosit in interventii pentru implant dentar, tratamente endodontice, terapie parodontala, interventii stomatologice chirurgicale, interventii asupra tesuturilor moi.  

Laserul stomatologic EPIC BIOLASE (SUA), o inovatie in stomatologia digitala, care contribuie la tratamente sigure si precise, dar mai ales creste gradul de confort al pacientului in cabinetul dentar, reducand semnificativ durerea si numarul de vizite la medicul stomatolog.

Clinica dispune de o serie de alte tehnologii digitale, pentru a acoperi toate nevoile pacientilor si orice solicitari de tratamente dintre cele mai complexe.

Scannerul intra-oral 3Shape Trios Real Color (Danemarca), ce ofera beneficiul simularii 3D in culorile reale ale dintilor si tesuturilor pacientilor, astfel incat rezultatul tratamentului devine predictibil, sigur si elimina eroarea umana aproape complet.

Tomografia computerizata CBCT de la KaVo OP 3D™ (Germania), reprezinta cea mai inalta tehnologie digitala si ofera acuratete maxima in diagnosticarea unei afectiuni maxilo-faciale prin imagistica 3D, fotografii 3D, panoramare in 2D si cefalometrii, toate intr-un singur dispozitiv.  

Laborator propriu si integrat de tehnica dentara digitala Aspen, este un laborator propriu de tehnica dentara de ultima generatie asistat de tehnicieni dentari. Prin intermediul acestuia este eficientizat timpul de lucru al medicului, iar pacientii au posibilitatea de a beneficia, in mai putin de 24 de ore, de un produs similar dintelui natural.

Centrifuga ENDORET PRGF (SUA), un aparat care utilizeaza forta centrifuga prin care se separa plasma cu proteine din sangele pacientului, in aproximativ 8 -10 minute, pentru ca aceasta sa fie folosita ulterior in vindecarea zonelor pe care s-a intervenit chirurgical.

Radiografia digitala, care permite o vizualizare in detaliu la nivelul cavitatii bucale, atat de catre medic, cat si de catre pacient.

Microscopul electronic LEICA M320 F12 (Germania), ce permite o documentatie in timp real in sistem video full HD si o comunicare rapida si eficienta cu pacientul. Ofera un unghi larg de vizualizare si o profunzime larga a campului de vizualizare.

Future Smile Studio, studio de diagnostic 3D, ce permite configurarea si constructia digitala a zambetului.

 

Autori

foto
DENT ESTET CLINIC SA