loader
PKF Finconta aduce un expat la conducerea echipei de Transfer Pricing

PKF Finconta aduce un expat la conducerea echipei de Transfer Pricing

Compania de audit si consultanta fiscala PKF Finconta, locul 10 in topul firmelor din Bucuresti din acest domeniu, l-a numit pe Nilanjan Nag, Manager, la conducerea echipei de Transfer Pricing.

Nilanjan Nag vine din India, unde in ultimii noua ani a lucrat la Deloitte in cadrul departamentului de preturi de transfer, dupa alti doi ani petrecuti in cadrul departamentului similar al PwC. Astfel are o experienta solida in ceea ce priveste conformitatea cu legislatia privind preturile de transfer si a coordonat angajamente complexe de planificare si auditul preturilor de transfer. De asemenea, a fost implicat in proiecte legate de documentatia globala a preturilor de transfer si are experienta in evaluarea proprietatii intelectuale.


”M-am alaturat echipei PKF Finconta din Romania deoarece stiu ca exista un potential de dezvoltare semnificativ cu privire la serviciile de conformitate si consultanta de transfer pricing. Avem specialisti foarte buni in acest domeniu si vreau sa demonstram ca exista beneficii notabile in a lucra cu o companie cu peste 23 de ani de experienta in Romania, care aduce expertiza de top si o atentie deosebita pentru fiecare client”, spune Nilanjan Nag, coordonatorul echipei de Transfer Pricing de la PKF Finconta.


Nilanjan a absolvit Facultatea de Contabilitate din cadrul Universitatii din Calcutta si are o diploma de Master in Business Management de la Institutul National de Tehnologie din West Bengal. In Romania va dezvolta echipa si serviciile de Transfer Pricing ale PKF Finconta, intr-o piata in care 44% dintre companii spun ca tema preturilor de transfer este de importanta crescuta pentru acestea, iar 70% spun ca pregatesc documentatia privind preturile de transfer cu scopul reducerii riscului de controversa.


”Cred ca am facut cea mai buna alegere numindu-l pe Nilanjan Nag la conducerea echipei noastre de Transfer Pricing. Are cunostinte solide despre acest domeniu si o experienta profesionala impecabila. Am observat ca a castigat deja increderea clietilor cu care s-a intalnit pana acum prin cunostintele si experienta pe care le are. Vom folosi contextul actual favorabil pentru a dezvolta si mai mult, si a creste rapid dar sustenabil, aceasta linie de servicii de Transfer Pricing”, spune Florentina Susnea, Fondator si Managing Partner al PKF Finconta.
 

Autori

foto
PKF FINCONTA SRL