loader
Phonetastic GSM il numeste pe Radu Pojoga in rolul de CEO

Phonetastic GSM il numeste pe Radu Pojoga in rolul de CEO

Rolul sau va fi de a dezvolta compania, eficientiza procesele interne si obtine o mai buna pozitionare in cele 37 de tari in care Phonetastic este prezenta

• Radu Pojoga are o experienta de conducere de 10 ani in cadrul diviziilor locale si regionale MoneyGram

• George Mocanu, co-proprietar al Phonetastic GSM si ocupant, pana in prezent, al rolului de CEO, va ramane in companie, pe zona de strategie

• Phonetastic GSM a incheiat anul 2020 cu afaceri de 48 milioane Euro si tinteste o crestere de 20%, la finalul anului in curs

Phonetastic GSM, companie romaneasca activa pe piata europeana de smartphone-uri, accesorii si echipamente IT, anunta ca Radu Pojoga ocupa, incepand de astazi, rolul de CEO.

Rolul sau va fi de a dezvolta compania, eficientiza procesele interne si obtine o mai buna pozitionare in cele 37 de tari in care Phonetastic este prezenta. De asemenea, Pojoga va gestiona si dezvoltarea parteneriatelor de distribuitor autorizat cu mai multi producatori, pentru Romania, Moldova si Bulgaria, precum si extinderea portofoliului si adaugarea mai multor categorii de produse.

George Mocanu, coproprietar al companiei si ocupant anterior al rolului de CEO, se va concentra, de acum, pe ariile de strategie si dezvoltare.

Anterior intrarii sale in echipa Phonetastic, Pojoga a lucrat intre 2009 si 2019 in cadrul MoneyGram. Din 2019 pana in prezent, a fost parte integranta in dezvoltarea mai multor proiecte inovatoare, precum SymphoPay, Virtual Badge sau LiveConsent. Contributia sa la dezvoltarea unui mediu performant de afaceri in Romania este confirmata si de statutul de Advisory Board Member in cadrul CEO Clubs International, inca din 2015.

Pojoga si-a completat studiile superioare cu un program de Executive MBA in cadrul WU Executive Academy, Viena si cu Said Business School, in cadrul Oxford FinTech Program, Londra.

Phonetastic GSM a incheiat anul 2020 cu afaceri de 48 milioane Euro si tinteste o crestere de aproximativ 20%, la finalul anului in curs.

Despre Phonetastic GSM

Phonetastic GSM, companie romaneasca activa pe piata europeana de smartphone-uri, accesorii si echipamente IT, comercializeaza peste 500 de produse unice, de la smartphone-uri, tablete, si laptop-uri, pana la accesorii inteligente si dispozitive smart home, de la Apple, Amazfit, Amazon, Google, Huawei, Realme, Samsung si Xiaomi. Printre clientii sai din Romania si din Europa se numara atat redistribuitorii, cat si marii jucatori din retailul clasic sau online, electro-IT, telecomunicatii si asigurari.

Autori

foto
PHONETASTIC GSM SRL