loader
Petal Ads urmareste o crestere a parteneriatelor de business pe termen lung in urma unei schimbari de marca de la HUAWEI Ads

Petal Ads urmareste o crestere a parteneriatelor de business pe termen lung in urma unei schimbari de marca de la HUAWEI Ads

Noua platforma de reclame go-to va valorifica preturile competitive si portofoliul exclusiv pentru a oferi un ecosistem de anunturi sustenabil si inovator

Petal Ads este noul nume pentru HUAWEI Ads, care reflecta evolutia platformei intr-un lider al ecosistemelor de publicitate durabile pentru telefonia mobila. Miscarea marcheaza un nou capitol de crestere pentru platforma publicitara aflata intr-un plin proces de dezvoltare si care de la lansarea oficiala din 2020, si-a marit de 9 ori reteaua de agentii de publicitate si de 4 ori reteaua de editori.

Este de asteptat ca Petal Ads sa creasca cu aceeasi suma in 2023 intrucat isi va pune in valoare preturile competitive si portofoliul. Platforma va continua sa functioneze intr-un ecosistem care interconecteaza 730 de milioane de utilizatori activi de dispozitive Huawei in fiecare luna si va pune un accent puternic pe directionarea contextuala alimentata de inteligenta artificiala (AI).

Intrucat compania urmareste cresterea pe termen lung a parteneriatelor, a sigurantei si a transparentei oferite de marca, in acest an ea va pune accentul pe domenii cheie de interes pentru platforma.

Petal Ads este un element cheie de business, iar platforma noastra colaboreaza in mod direct atat cu clienti, companii sau marci, cat si cu agentii de publicitate. Ne dorim sa crestem din ce in ce mai mult in acest segment de business care se afla in continua dezvoltare, avand ca principale surse de trafic telefoanele Huawei si AppGallery. Anul 2023 pare un an promitator avand in vedere faptul ca avem deja parteneri certificati aici, in Romania, care colaboreaza cu noi, ca de exemplu Canopy, Moloso, Mavericks si Sense8 Digital Technology, iar aceasta lista este intr-o continua crestere.”, a declarat Sharon Ren, Head of Romania Ecosystem Development & Operations, Huawei Consumer Business Group.

Rebranding-ul semnaleaza evolutia platformei care serveste comportamentul clientilor aflat in schimbare, nu doar pe dispozitivele Huawei, ci pe toate dispozitivele. Pe langa faptul ca opereaza pe propriul trafic de calitate si pe date care acopera intreg canalul utilizatorului Huawei, platforma isi extinde si piata pentru a ajunge la date de la terti, un factor cheie pentru care in prezent atrage zilnic 4 miliarde de solicitari.

La fel ca toate produsele Petal, Petal Ads va pozitiona inovatia in centrul planului de dezvoltare. In ultimii ani, serviciile din seria Petal au folosit progresele tehnice din domeniul mobile bazate pe inteligenta artificiala, servicii bazate pe locatie si instrumente creative de editare pentru a oferi mai multe optiuni si capabilitati deschise pentru piata europeana.

Sustenabilitatea care se regaseste in publicitatea digital este un obiectiv important al marcii Petal Ads. In prezent, Huawei reduce latenta si imbunatateste eficienta prin utilizarea de noi tehnologii, cum ar fi 5G, pe toate platformele sale, in conformitate cu angajamentele de sustenabilitate din industria de publicitate. Acest lucru va avea ca rezultat un ecosistem in care veniturile si sustenabilitatea pot merge mana in mana.

Rebranding-ul la Petal Ads marcheaza o noua era in publicitatea pentru dispozitive inteligente, reflectand mai exact esenta colaborativa de tip multichannel a platformei noastre si care recunoaste in acelasi timp nevoile in schimbare ale consumatorilor si importanta durabilitatii.”, a declarat Jaime Gonzalo, Vice Presedinte Huawei Mobile Services Europa. „Inovatia noastra tehnica constanta in domenii precum big data, AR si invatarea automata, ofera agentilor de publicitate instrumente puternice care le permit sa ajunga si sa interactioneze cu publicul pe mai multe dispozitive in siguranta. Scopul nostru este acela de a reuni toate elementele ecosistemului de publicitate in platforma noastra completa, nesaturata si in continua dezvoltare. Nu doar pentru partenerii media, editorii si agentii de publicitate, ci si pentru MMP, controlul calitatii traficului, siguranta marcii si organismele din industrie, astfel incat clientii sa poata beneficia de experiente publicitare remarcabile pe toate dispozitivele inteligente, oriunde s-ar afla in lume.

Principiile de baza care ghideaza dezvoltarea reclamelor Petal Ads sunt:

- Increderea care include construirea de experiente publicitare folosind date primare pentru a se potrivi nevoilor clientilor, in timp ce partenerii castiga din rezultate eficiente;

- Inovatie, ceea ce inseamna combinarea capacitatii hardware cu tehnologiile AI si cloud;

- Crestere, unde se pune accent pe oferirea de oportunitati de monetizare pentru editori si solutii de publicitate durabile pentru afaceri.

In prezent Petal Ads coopereaza cu peste 60 de agentii certificate la nivel global, iar o treime au sediul in Europa. Printre acestea se numara Canopy, Mavericks si Sense8 Digital Technology aflate in Romania. Petal Ads este, de asemenea, un membru de top al asociatiilor de publicitate IAB Europe si MMA.

Despre Petal Ads

Petal Ads este o platforma de anunturi mobile cu crestere rapida si lider in industrie pentru editori, agenti de publicitate si agenti de marketing care doresc sa stimuleze cresterea si sa-si extinda audienta.

Petal Ads isi ajuta partenerii sa creasca prin platforma sa extinsa de peste 360.000 de editori si agenti de publicitate aflati la nivel global si care provin dintr-o gama diversa de peste 200 de industrii. Agentiile si companiile ajung la peste 730 de milioane de clienti noi, foarte implicati si valorosi, in ecosistemul Huawei si nu numai.

Inovatia face parte din ADN-ul Petal Ads. Compania ofera solutii de directionare de prima clasa valorificand informatii despre hardware, software si servicii folosind cunostintele valoroase dobandite din date primare si printr-un sistem inteligent de etichete de utilizator pentru a ajuta agentii de publicitate sa calculeze audienta, sa analizeze si sa redirectioneze informatiile obtinute. Agentiile beneficiaza de noi fluxuri de public extinse si diverse, disponibile prin Petal Ads.

Petal Ads este platforma de publicitate pentru cei care isi doresc in mod rentabil sa ajunga la noi publicuri neexploatate si valoroase. Aleasa de parteneri renumiti, Petal Ads este premiata cu angajamentul fata de securitatea si confidentialitatea utilizatorilor, impreuna cu echipe de asistenta locala si globala care ofera solutii personalizate.