loader

Peste 700 de romani au sanse duble de castig doar platind cu cardul, in campania ANPCPPSR-InfoCons - MasterCard si in Loteria Fiscala

Peste 700 de persoane care au facut plati cu cardurile MasterCard si Maestro sunt eligibile atat pentru un premiu in cadrul Loteriei Fiscale derulate de Ministerul Finantelor Publice, cat si pentru un premiu in cadrul campaniei „Cere bonul fiscal! Plateste cu cardul MasterCard sau Maestro! Noi te premiem!”, derulata de A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons si MasterCard. Astfel, acestia au sanse duble de a castiga prin simplul fapt ca au platit cu cardul.

Cele 700 de tranzactii intre 135 lei si 135,99 lei realizate in data de 23 mai cu carduri MasterCard si Maestro emise in Romania, care sunt eligibile pentru a fi premiate in cadrul Loteriei Fiscale, au fost inscrise automat si in extragerile pentru cele 300 de premii a cate 500 de lei si 10 premii a cate 5.000 lei oferite in campania A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons - MasterCard.

 

Majoritatea tranzactiior au fost realizate in Bucuresti si in marile orase din tara, dar exista tranzactii eligibile si in orase mai mici, precum Adjud, Medgidia, Sighetul Marmatiei, Vaslui, Medias sau Giurgiu.

 

„Campania A.N.P.C.P.P.S. Romania–InfoCons – MasterCard, de stimulare a utilizarii cardului la comercianti, este complementara cu Loteria Fiscala, contribuind astfel la micsorarea economiei gri din Romania si sprijinind eforturile Guvernului Romaniei in acest sens. in contextul in care platile cu cardul sunt eligibile atat pentru Loteria Fiscala a Ministerului Finantelor Publice, cat si in campania pe care o derulam, incurajam toti posesorii de carduri MasterCard si Maestro sa isi utilizeze cardurile la comercianti, pentru a avea sanse duble de a castiga premii totale in valoare de peste 1,7 milioane de lei,” a declarat Cosmin Vladimirescu, General Manager, Romania, MasterCard.

 

In cadrul campaniei „Cere bonul fiscal! Plateste cu cardul MasterCard sau Maestro! Noi te premiem!”, au fost extrase in data de 18 iunie 2015 cele 300 de tranzactii premiate cu 500 de lei, precum si cele 10 tranzactii care vor aduce castigatorilor suma de 5.000 de lei, dintre posesorii de carduri MasterCard si Maestro care au platit cu cardul in luna mai 2015. in acest moment, tranzactiile castigatoare se afla in faza de validare, iar castigatorii sunt contactati pentru a intra in posesia premiilor.

 

Mai multe informatii se regasesc pe site-ul Campaniei www.plateste-cu-cardul.ro.

Autori

foto
MASTERCARD EUROPE SPRL - REPREZENTANTA