loader

Peste 100.000 de vizite la Angajatori de TOP Virtual, aproape dublu fata de editia din toamna anului trecut

5.000 de oportunitati de cariera in cadrul celui mai mare targ de cariera, editia virtuala

Saptamana aceasta, pana pe 13 noiembrie 2016, are loc cea de-a 8 - a editie a evenimentului Angajatori de TOP Virtual, proiect de recrutare online care reuneste peste 140 de angajatori si 5000 de oportunitati de cariera. Evenimentul a inceput pe 31 octombrie, iar dupa prima saptamana au fost inregistrate peste 100.000 de vizite, aproape dublu fata de editia din toamna anului trecut. Cei care au accesat targul de cariera Angajatori de TOP Virtual, provin din orase precum: Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Iasi, Constanta, Ploiesti, Brasov, dar si din alte orase din tara.

 

Cui se adreseaza targul virtual Angajatori de TOP?
Pentru cei care isi doresc sa se angajeze in aceasta toamna, targul virtual de joburi poate reprezenta solutia perfecta pentru a obtine jobul dorit. Platforma virtuala 3D este o metoda inovativa care aduce in confortul propriei locuinte peste 140 de companii si 5000 de joburi. Oportunitatile de cariera sunt in domenii diverse: IT, Servicii si BPO, FMCG, Inginerie, Bancar si Servicii Financiare, Telecom, Consultanta, Logistica si Transporturi, Auto, Retail, Turism si Agentii de Recrutare. Principalul beneficiu al platformei este ca utilizatorii pot vizita, din fata calculatorului, standurile virtuale ale companiilor participante la eveniment.


Evenimentul este adresat atat profesionistilor cat si celor fara experienta, candidatilor care sunt in cautare de locuri de munca. Companiile participante recruteaza pentru pozitii entry – level cat si pentru pozitii senior sau middle level. Totodata, candidatii care vor sa treaca prin experienta unui internship, pot accesa targul virtual Angajatori de TOP pentru a aplica la programul dorit.


Pentru a participa la Angajatori de TOP Virtual, candidatii trebuie sa isi creeze un cont si un CV pe site-ul www.hipo.ro. Dupa logarea pe www.hipo.ro vor putea accesa platforma 3D a evenimentului si pot aplica la toate joburile de interes.

 

Principalele beneficii aduse de participarea la targul virtual de cariera – Angajatori de TOP

• Acces la peste 5000 de joburi la nivel national, in domenii diverse de activitate, de la IT, Servicii si BPO, FMCG, Inginerie, Bancar, Telecom, Consultanta pana la Logistica si Transporturi, Auto, Retail si Turism;


• Eficientizarea procesului de aplicare. Candidatii se pot „muta” rapid de la un stand la altul si pot aplica direct cu CV-ul completat pe Hipo.ro;


• Nu exista costuri de transport si/sau cazare. Evenimentul este accesibil oricui detine un calculator/laptop si conexiune la internet;


• Angajatori de TOP Virtual elimina barierele geografice fiind accesibil tuturor, indiferent de orasul in care acestia locuiesc;

 

Printre companiile participante la editia din aceasta toamna a celui mai mare targ de cariera din mediul virtual se numara: Kaufland Romania, DRÄXLMAIER Group, Allianz Managed Operations and Services SE München, Allianz Worldwide Partners, Computer Generated Solutions Romania, DEUTSCHE TELEKOM BUSINESS SERVICES, TELEKOM Romania, TELUS International Europe, Lidl Romania, Microsoft, Nokia, Valeo Lighting Injection, JYSK, Pepco, Automatic Data Processing (ADP) Romania, MOLSONCoors BREWING COMPANY, getback Recovery, BCR, Genpact, Hewlett Packard Enterprise, IBM NN, Philip Morris Romania, Vodafone Shared Services Romania, Vodafone Romania, Coca-Cola HBC Romania, AMOMA.com, DB Schenker SSC, Dell, Veeam Software, Accenture, DB Global Technology, Federal-Mogul Motorparts, Grup Renault Romania, Raiffeisen Bank.

 

Care au fost cele mai vizitate standuri dupa prima saptamana Angajatori de TOP Virtual?

Dupa prima saptamana de eveniment, cele mai vizitate standuri au fost: Coca-Cola HBC Romania, Accenture, BCR, Grup Renault Romania, Kaufland Romania, Lidl Romania si Microsoft. Cateva dintre joburile pe care companiile le au deschise in aceasta toamna sunt: Junior Recruitment Analyst with French, Customer Logistics Specialist, IT Project Manager, Supply chain adaptation project manager, Finance Commercial Analyst, Senior Reporting Specialist, Analist Tehnic Business Intelligence, ETL Developer, Solution Arhitect etc.


In perioada 31 octombrie – 7 noiembrie au fost inregistrate peste 100.000 de vizite, aproape dublu fata de editia din toamna anului trecut. Cei care au accesat platforma virtuala au fost interesati in principal de internship-uri, joburile in domeniul Financiar-Bancar, Inginerie si joburile in IT. Oportunitatile de cariera sunt deschise pentru toti candidatii in cautare de job, indiferent de nivelul de experienta.


Webinarul, o sesiune rapida de dezvoltare in cariera

Vizitatorii evenimentului Angajatori de TOP Virtual au ocazia de a afla care sunt acele trips&tricks ale unui CV redactat cu succes, in cadrul webinarului de cariera sustinut de Gabriel Chicioreanu, Trainer, Supervizor si Consultant in Cariera. Webinarul este un seminar care va avea loc online, joi, 10 noiembrie, ora 14.00 si va dura 60 de minute timp in care participantii pot adresa intrebari speakerului prin intermediul chat-ului accesibil pe platforma online. Deadline-ul de aplicare la webinar este 9 noiembrie. Participantii la Webinar vor primi sfaturi utile despre cum isi poti pune in valoare activitatile pe care le-au desfasurat si cum sa isi organizeze informatiile in CV, astfel incat sa obtina jobul dorit.

 

Mai multe detalii pot fi accesate pe www.hipo.ro, la sectiunea dedicata Angajatori de TOP Virtual.