loader

Business Lease o numeste pe Ioana Grigore in functia de director comercial

Adaptarea este esentiala pentru Business Lease, astfel este creata o noua pozitie, de Mobility Solutions Manager, care ii revine lui Daniel Ivan.

Pietele sunt in curs de dezvoltare si schimbare rapida si apar noi tipuri de clienti, care necesita solutii de mobilitate imbunatatite si perfect adaptate cerintelor. Pentru a face fata in mod adecvat acestor provocari, Business Lease, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de mobilitate si leasing operational din Romania, anunta o schimbare in organizarea sa si o numeste Director Comercial pe Ioana Grigore, urmand ca Daniel Ivan sa preia postul de Mobility Solutions Manager.


„Oferim clientilor nostri un set optim de servicii, care nu numai ca le imbunatatesc TCO-ul, dar le eficientizeaza mobilitatea. Iar pentru a pastra promisiunea noastra <>, investim constant in factorul uman, pentru ca o companie nu poate oferi expertiza fara experti. Acesta este motivul pentru care este esential sa avem oameni-cheie in pozitii-cheie”, declara Philip Aarsman, Managing Director Business Lease Romania.


Ioana Grigore a inceput in cadrul Business Lease Romania ca Field Sales Manager. Are o vasta experienta in vanzari si marketing si peste opt ani in domenii precum retail si business online, unde a dobandit capacitatea de a lucra cu echipe mari.
„Sectorul nostru de activitate se confrunta in ultima vreme cu o multime de schimbari si, prin urmare, este momentul potrivit pentru mine sa fiu in acasta pozitie si sa dau o noua froma acestei afaceri. Venind din segmentul B2C, aceasta pozitie se va traduce prin dezvoltarea unor noi instrumente si a unei noi abordari pentru Business Lease. Pe o piata extrem de competitiva, ne vom tine promisiunea <>, depasind in fiecare zi asteptarile clientilor nostri”, declara Ioana Grigore, noul director comercial Business Lease Romania.


Cu o experienta de peste 12 ani pe segmentul de management al flotelor si leasing operational, Daniel Ivan se potriveste perfect rolului de Mobility Solutions Manager.


„Tehnologia evolueaza constant, iar cerintele pentru solutiile de mobilitate sunt mai multe si mai complexe. De aici si necesitatea acestei unei noi pozitii in Business Lease Romania. In aceasta lume moderna a afacerilor, companiile evalueaza si cauta constant cele mai potrivite servicii. Cred ca sunt persoana care va fi capabila sa dezvolte noi solutii de mobilitate pentru clientii nostri, iar pasiunea mea pentru inovatie va ajuta la crearea unor produse noi, care au factorul <>”, declara Daniel Ivan, Mobility Solutions Manager Business Lease Romania.