loader

Perry Zizzi revine la Dentons in calitate de partener coordonator al domeniului de practica finante-banci

Dentons isi consolideaza echipa din Bucuresti prin recrutarea fostului partener Perry Zizzi, un avocat foarte cunoscut si apreciat, care se intoarce la Dentons dupa aproape 7 ani.

Perry Zizzi revine intr-o firma puternica, a zecea la nivel global dupa numarul de avocati si personal suport – peste 2.600. Zizzi va conduce grupul de practica finante-banci si va fi un membru-cheie al echipei de real estate, activitatea sa urmand sa acopere atat tari din Europa, cat si alte jurisdictii.


Perry Zizzi are aproape 19 ani de experienta ca avocat si a practicat dreptul in Statele Unite, America Latina, Europa de Vest si pietele emergente din Europa Centrala si de Est. A acordat consultanta in numeroase tranzactii care au implicat dezvoltarea, finantarea, achizitia si leasing-ul de proiecte imobiliare. Experienta lui in finantari este deosebit de vasta, acoperind imprumuturi sindicalizate, securitizare, piete de capital, imprumuturi garantate si imprumuturi subordonate, recapitalizare si finantarea achizitiilor.


Anda Todor, managing partner al biroului din Bucuresti al Dentons a comentat : « Sunt bucuroasa sa-i urez bun-venit lui Perry inapoi la Dentons. Revenirea lui marcheaza un alt pas in strategia de crestere a biroului din Bucuresti, dupa ce o noua echipa de concurenta s-a alaturat firmei in luna aprilie a acestui an. Experienta anterioara in cadrul firmei, precum si reputatia solida sunt principalele sale atribute care confera plus-valoare echipei.”


Perry Zizzi a adaugat: “Sunt incantat sa ma intorc la Dentons. Abordarea dinamica a firmei este puternic acordata la realitatile pietei si face ca Dentons sa fie un lider de necontestat. Sunt nerabdator sa contribui la indeplinirea scopurilor ambitioase de crestere in regiune si la nivel global ale firmei si la succesele viitoare ale echipei“.
 

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL