loader
Patru companii romanesti prezente in clasamentul Deloitte Technology Fast 500TM 2017

Patru companii romanesti prezente in clasamentul Deloitte Technology Fast 500TM 2017

Trencadis, Tremend, APSISWARE si Qualitance reprezinta Romania in clasamentul Deloitte’s Technology Fast 500™ pe Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA) din acest an.

Aflat la 17-a editie, clasamentul este realizat de echipa globala Deloitte dedicata industriei IT, media si telecom.
Cele patru companii romanesti prezente in clasament fac parte din grupul celor 62 de companii din Europa Centrala reprezentate in clasament.

 

Integratorul de sisteme IT Trencadis din Baia Mare s-a clasat cel mai bine, pe locul 176, avand o crestere de 710%. Urmatorul clasat a fost Tremend din Bucuresti, locul 371, cu o crestere de 324%, urmat de APSISWARE, locul 467 dupa o crestere de 241% si Qualitance, locul 493, avand o crestere de 226%. Atat Trencadis cat si Tremend au fost incluse in clasamentul din acest an Deloitte Technology Fast 50.

 

“Doresc sa felicit companiile romanesti prezente in clasament si asteptam sa le vedem succesele si in anii care vin,” a spus Alina Mirea, partener Deloitte Romania. “Prezenta in clasamentul Fast 500 reprezinta dovada competitivitatii pe plan international a companiilor romanesti. Prin intermediul acestei initiative, Deloitte se afla in miezul celei mai dinamice industrii, insotindu-le astfel parcursul si incursiunea lor in viitor”.

 

Cu o crestere exceptionala de 107.117%, compania Deliveroo din Marea Britanie s-a clasat pe primul loc. Deliveroo ofera consumatorilor posibilitatea de a efectua comenzi la restaurante locale care altfel nu ofera livrare la domiciliu.

Anul acesta clasamentul Technology Fast 500 cuprinde companii din 18 tari, iar cresterea medie a fost de 1.377%, in crestere fata de 967% in 2016. Cresterea individuala a companiilor prezente in clasament a fost intre 220% si 107.117%. Cele mai multe companii prezente in clasament provin din industria software, media, hardware si comunicare.

 

 

Autori

foto
DELOITTE CONSULTANTA SRL