loader
Pascal Alexander Buehler este noul Country Commercial Lead al diviziei Consumer Health a companiei Bayer pentru Grupul de Tari Romania, Bulgaria si Republica Moldova

Pascal Alexander Buehler este noul Country Commercial Lead al diviziei Consumer Health a companiei Bayer pentru Grupul de Tari Romania, Bulgaria si Republica Moldova

Pascal Buehler preia conducerea Diviziei Consumer Health a companiei Bayer din regiune de la predecesorul sau, Mike Seidel

Incepand cu 1 iunie 2021, Pascal Alexander Buehler preia conducerea Bayer Consumer Health din Romania, Bulgaria si Republica Moldova de la Mike Seidel, care va continua ca Head of Marketing and Sales Operations in cadrul Diviziei Consumer Health, cu sediul in Leverkusen, Germania.

Pascal Buehler se alatura Grupului de Tari, venind din organizatia Consumer Health din Germania, unde a condus functia de Key Account Management cu un focus prioritar legat de transformarea activitatii de comert electronic. Inainte de Bayer, Pascal a lucrat pentru Beiersdorf in diferite domenii de activitate, inclusiv comercial, marketing si financiar.

Sunt foarte incantat sa ma mut la Bucuresti si sa incep in noul meu rol. Mai ales astept cu nerabdare sa cunosc echipele locale si sa lucrez cu ele pentru dezvoltarea in continuare a activitatii noastre, urmand viziunea Bayer <Sanatate pentru toti, nimeni fara hrana>”, spune Pascal Buehler, cu ocazia numirii sale.

Viziunea diviziei Consumer Health a companiei Bayer este de a face din ingrijirea de sine pentru o viata mai buna o realitate pentru miliarde de oameni din intreaga lume, prin asistenta medicala de zi cu zi. Prin portofoliul sau de marci importante si de incredere, oamenii isi pot mentine starea de bine, preluandu-si controlul asupra sanatatii lor de zi cu zi si a celor pe care ii iubesc.

Sustenabilitate si performanta in Grupul de Tari Romania, Bulgaria si Republica Moldova

Operatiunile locale ale Grupului de Tari au atins o cifra de afaceri de peste 357 milioane EUR in 2020, din care divizia Crop Science are 62%, divizia Farmaceutice 29% si divizia Consumer Health 9%. Cu unitatea de productie a semintelor din Sinesti, Romania, Bayer a realizat exporturi de seminte de peste 43 de milioane EUR in 2020. Country Group are peste 480 de angajati in cele trei tari, cu sediile principale in Bucuresti si Sofia.

Despre Bayer

Bayer este o companie globala cu competente cheie in domeniul stiintelor vetii, respectiv sanatate si agricultura. Produsele si serviciile oferite sunt special concepute pentru a fi in beneficiul oamenilor, contribuind la depasirea provocarilor uriase pe care le presupune o populatie globala in crestere si imbatranita. Bayer se angajeaza sa stimuleze dezvoltarea durabila si sa genereze un impact pozitiv asupra afacerilor sale. Totodata, Grupul Bayer isi propune sa isi imbunatateasca profitabilitatea si sa creeze valoare prin inovatie si dezvoltare. Brand-ul Bayer este un etalon de incredere, autenticitate si calitate, in intreaga lume. In anul fiscal 2020, Grupul Bayer avea aproximativ 100.000 de angajati si a inregistrat vanzari de 41,4 de miliarde Euro. Cheltuielile cu Cercetarea si Dezvoltarea s-au ridicat la 4,9 miliarde de Euro. Pentru informatii suplimentare va invitam sa accesati www.bayer.com.