loader
Parteneriat PWN Romania – Dynamic Business Connection

Parteneriat PWN Romania – Dynamic Business Connection

PWN Romania mobilizeaza o retea de parteneri in sprijinul promovarii leadership-ului feminin

Alaturi de noile editii ale programelor sale traditionale, Professional Women’s Network Romania lanseaza in aceasta toamna si o serie de parteneri noi. Primul din aceasta serie este cel cu Dynamic Business Connection (DBC) care devine membru al retelei de parteneri PWN Romania, fiind cooptat in misiunea noastra de a promova femeile in pozitii de decizie la nivelul companiilor romanesti si al societatii in ansamblu.

DBC este o comunitate de business, care promoveaza colaborarea si dezvoltarea antreprenorilor si a mediului de afaceri in Romania si pe plan international, prin evenimente de networking, proiecte dedicate femeilor-antreprenor, traininguri specifice si alte proiecte editoriale. Unul dintre obiectivele primare ale acestei colaborari este promovarea implementarii Directivei privind echilibrul de gen in consilii de administratie. In acest sens, PWN Romania largeste reteaua de suport pentru sprijinirea leadership-ului feminin. Nu in ultimul rand, ne propunem sa organizam cel putin un eveniment comun pe an, sa dezvoltam proiecte impreuna in beneficiul ambelor comunitati si sa promovam speakeri si mentori in programele si evenimentele fiecarei entitati. 

Ne-am asumat sa aducem aproape toti actorii sociali interesati de promovarea femeilor in pozitii de decizie la nivelul mediului de business romanesc, astfel ca suntem bucuroase ca ne putem baza pe parteneri seriosi si inovativi, precum Dynamic Business Connection.Totodata, ne dorim sa crestem prezenta antreprenoriala in comunitate, iar impreuna, sunt increzatoare, ca vom putea crea premisele pentru consolidarea unor noi generatii de antreprenoare care sa creasca business-uri sustenabile. ” – Ileana Botez, Presedinte PWN Romania.

  

Ca in fiecare toamna, ne pregatim intens pentru lansarea programelor pe piloni, astfel ca, in sprijinul proiectelor traditionale PWN Romania, vom continua eforturile de crestere a retelei de parteneri care ne impartasesc valorile si obiectivele. Pentru ca subiectele importante pentru comunitatea noastra sa ramana cat mai sus pe agenda publica, este nevoie de coalizarea societatii civile interesate si de actiuni si proiecte comune.” – Carmen Burtea, VP Parteneriate PWN Romania.

  

"Sunt onorata sa anuntam acest parteneriat cu PWN Romania, avand o misiune comuna de a promova femeile in mediul romanesc si international al afacerilor si antreprenoriatului, recunoscand astfel importanta unei comunitati de afaceri si a networkingului in atingerea celor mai inalte obiective. Impreuna, prin proiectele noastre, putem dezvolta o platforma mai puternica si mai stabila, pe care femeile-lider si nu numai sa prospere, sa se inspire reciproc si sa isi atinga potentialul maxim." Crina Diculescu, Fondator & Partener Executiv DBC.”.

PWN Romania este o asociatie non-guvernamentala, non-profit, bazata pe voluntariat, a carei misiune este sprijinirea ascensiunii femeilor in pozitii de leadership in vederea accelerarii echilibrului de gen in structurile de conducere. Comunitatea PWN Romania reuneste peste 300 de membre aflate in pozitii de management sau antreprenoare in peste 20 de industrii. Printre obiectivele PWN Romania se regasesc dezvoltarea potentialului profesional al femeilor, sustinerea antreprenoarelor si a aspirantelor catre antreprenoriat si imputernicirea economica a femeilor, egalitatea de sanse si diversitatea in structurile de conducere ale companiilor.

Principalii piloni ai PWN Romania includ un pilon de Mentorat dedicat femeilor la inceputul carierei sau in pozitii de mid-management, program care pregateste lansarea cele de-a 10a editii, unul de Antreprenoriat, cu programul de educatie antreprenoriala „Trusa pentru Antreprenoare” intr-un nou format din 2022, structurat pe 2 niveluri, Trusa start-up si Trusa scale-up, care lanseaza in toamna a 9a editie, precum si un pilon denumit „Femei in Consilii de Administratie”, ce a dezvoltat 4 programe sub egida  „Academiei Women on Boards” si 2 programe de Mentorat pentru Femei in Consilii de Administratie – programe unice care ofera femeilor de cariera o pregatire structurata pentru accesarea unei pozitii in consiliile de administratie. In scopul promovarii membrelor cu realizari de exceptie, dar si de a aduce in fata comunitatii personalitati cu experienta valoroasa in domenii relevante, pilonul de comunicare a dezvoltat o emisiune bisaptamanala – PWN Live Talks, transmisa live pe toate canalele noastre de social-media, aflata in prezent la cel de-al treilea sezon.

Infiintata in 2011, PWN Romania este parte a PWN Global, o retea in care se dezvolta in ritm alert, depasind peste 3.500 de membre si voluntari in peste 30 de orase din lume. Mai multe detalii sunt disponibile pe www.pwnromania.net, https://www.facebook.com/PWNRomania/ si https://www.linkedin.com/company/pwn-romania/

Autori

foto
DYNAMIC BUSINESS CONNECTIONS SRL