loader
ALUMIL isi consolideaza activitatea la nivel global

ALUMIL isi consolideaza activitatea la nivel global

Recent, compania a deschis doua noi showroom-uri in strainatate, ca parte a strategiei sale globale de extindere a activitatii internationale

ALUMIL, un jucator de top in domeniul proiectarii si productiei de sisteme arhitecturale din aluminiu, isi extinde prezenta la nivel international. Recent, compania a deschis doua noi showroom-uri in strainatate, ca parte a strategiei sale globale de extindere a activitatii internationale.

Un loc al inovatiei in inima orasului Haifa

In inima orasului Haifa, renumit pentru arhitectura sa plina de viata si pentru decor, a luat nastere un nou centru destinat inovatiei. Noul showroom prezinta gama extinsa de produse ALUMIL, scotand in prim plan solutiile oferite de companie. Arhitectii, constructorii si persoanele fizice vor avea de acum ocazia de a explora indeaproape calitatea superioara si designul produselor avansate concepute de ALUMIL. In plus, acest spatiu reprezinta si un angajament al companiei fata de clientii si partenerii sai israelieni, acela de a le oferi produse de calitate superioara.

  

                                                                                                                   Da Vinci Tel Aviv                            

Participarea la proiecte reprezentative in Israel

Cu toate acestea, activitatea companiei multinationale grecesti in Israel trece dincolo de orasul Haifa. In ultimii cinci ani, compania a fost implicata in proiecte majore in intreaga tara, fiecare dintre acestea reprezentand o dovada a angajamentului sau fata de cele mai inalte standarde de calitate, inovatie si durabilitate. In Tel Aviv, de exemplu, ALUMIL a contribuit cu un sistem personalizat la proiectul Da Vinci, un complex de trei cladiri care inglobeaza caracteristicile orasului, scotand in evidenta viziunea de a trece dincolo de cladirile de amploare existente.  Un alt proiect remarcabil este White Bay Towers din orasul Hadera. Cele doua cladiri, avand 23 si, respectiv, 24 de etaje, situate la doar 100 de metri de coasta, care pun la dispozitie un total de 365 de apartamente de lux si care respecta toate tendintele arhitecturale recente, incorporeaza o estetica rafinata si ofera spatii foarte confortabile. Totodata, ALUMIL este implicata in proiectul Kikar Hamedina, in curs de constructie in Tel Aviv. Compania a proiectat un sistem special de perete cortina modular, iar proiectul in ansamblu urmeaza sa puna in aplicare si sistemul glisant avansat, cu aspect minimalist, Supreme S650. Implicarea companiei in aceasta cladire unica, care beneficiaza de o arhitectura remarcabila si care ii confera o forma spiralata, consolideaza brandul ALUMIL in peisajul arhitectural din Israel.

  

                                                                                                                                   Asia Whitebay Towers, Hadera

O prezenta dinamica ce nu cunoaste granite

In afara de prezenta in Israel si de implicarea companiei in proiectele de referinta din aceasta tara, activitatea acesteia se extinde la nivel mondial. Cu o prezenta in peste 60 de tari, 12 fabrici si 30 de filiale, expansiunea globala a ALUMIL este impresionanta.

Cel de-al doilea showroom deschis recent este situat in Bosnia, unde compania isi desfasoara activitatea incepand cu anul 2004, ocupand o pozitie importanta pe piata. Merita remarcat faptul ca aceasta dispune de o unitate de productie de profile de aluminiu, de vopsire in camp electrostatic si de anodizare. Pentru a-si consolida si mai mult pozitia, ALUMIL a deschis portile unui showroom modern, precum si unei cladiri de birouri de 400mp in capitala tarii, Sarajevo. Acest pas demonstreaza in mod clar angajamentul companiei fata de continuarea extinderii activitatilor corporative in aceasta tara.

  

                                                                                                                             ALUMIL Showroom, Sarajevo

De asemenea, ALUMIL este activa in Italia inca din anul 2013 si a infiintat aici o filiala cu scopul de a-si extinde prezenta pe piata sistemelor arhitecturale de aluminiu. In acest an, urmeaza sa inaugureze un showroom si o cladire de birouri la Roma, consolidandu-si astfel si mai mult prezenta pe piata italiana. Italia, recunoscuta pentru istoria si arhitectura sa bogata, reprezinta o pozitie strategica pentru ALUMIL, iar expansiunea sa in aceasta tara demonstreaza dorinta de a aduce pe piata locala sistemele de aluminiu inovatoare si de inalta calitate.

India si Egiptul in lumina reflectoarelor

In plus, ALUMIL este una dintre cele patru companii europene din industria aluminiului care vinde pe piata indiana. In ciuda scaderii productiei industriale si a cererii globale de aluminiu pe unele piete europene, compania isi pastreaza optimismul in ceea ce priveste randamentul sau pe piata in anul 2023. In plus, se estimeaza o crestere semnificativa pe pietele din Asia si Orientul Mijlociu, unde ALUMIL si-a creat deja premisele pentru succesul viitor. Compania a realizat proiecte majore in India, cum ar fi emblematicul „Jayabheri The Peak” din Hyderabad si „25 South”, cu apartamente rezidentiale in complexe de turnuri din Mumbai. Aceste proiecte probeaza alegerea strategica a ALUMIL de a investi pe piata indiana si de a se extinde din punct de vedere comercial in cea mai populata tara din lume.

In cele din urma, o alta piata care prezinta un interes major pentru ALUMIL este Egiptul. Merita de remarcat faptul ca ALUMIL a inaugurat doua showroom-uri in orasele Cairo si Alexandria. Trebuie subliniat faptul ca recenta investitie in crearea unei unitati moderne de vopsire in camp electrostatic a contribuit la o noua crestere a vanzarilor filialei din tara.

Progres la nivel mondial

Inaugurarea noului showroom din Haifa si participarea companiei la proiecte majore din intreaga lume fac parte dintr-o strategie mai ampla privind activitatea sa internationala. ALUMIL nu numai ca isi extinde prezenta fizica in diferite regiuni ale lumii, dar, mai important, isi consolideaza pozitia pe scena mondiala si, prin participarea sa constanta la proiecte emblematice de talie internationala, dovedeste ca se afla pe o traiectorie ascendenta constanta si inregistreaza progrese semnificative.