loader
Oscar Farinetti, fondatorul Eataly si Gunter Ollmann, CSO Microsoft Cloud, speakeri la Microsoft Business Summit 2018

Oscar Farinetti, fondatorul Eataly si Gunter Ollmann, CSO Microsoft Cloud, speakeri la Microsoft Business Summit 2018

Gunter Ollmann, Chief Security Officer Cloud la Microsoft, si Oscar Farinetti, fondatorul Eataly, vin la Bucuresti ca vorbitori la evenimentul din 6 noiembrie

Microsoft Business Summit, evenimentul anual de tehnologii de business, devenit una dintre cele mai importante intalniri ale mediului de afaceri din Romania, anunta noi nume pe lista de vorbitori ce vor urca pe scena teatrului National „I.L. Caragiale” pe 6 noiembrie.

Oscar Farinetti este antreprenorul care a scalat o afacere de familie si a vandut-o unuia dintre cei mari mari retaileri europeni pentru sute de milioane de euro. Imediat dupa tranzactie fondeaza Eataly, care devine repede un real succes mondial; o afacere-gigant crescuta din valori si principii solide si secrete ale meseriei preluate din zbor, din familie. Pentru ca un business italian de succes nu are cum sa fie altfel decat despre oameni, fondatorul si managerul neobosit al Eataly ne impartaseste din filozofia care l-a adus unde este astazi, despre cum se imbina bogatia preparatelor culinare, vinului si culturii italiene cu tehnologia si inovatia tehnologica, astfel incat cele 42 de super-magazine din cele mai exotice colturi ale lumii, din Sao Paolo sau Doha, la New York sau Tokyo sa isi pastreze autenticitatea.

Eataly a atras atentia multor publicatii de prestigiu cu modelul inovativ de business pe care il aplica: The New York Times, Forbes, The Guardian, The Atlantic si The Chicago Tribune i-au acordat atentie speciala si au cautat sa reduca la esential reteta unei afaceri in ascensiune aparent continua. Catalizator puternic pentru accelerarea cresterii unui business, inovatia „disruptiva” descrie cu destula acuratete mecanica din spatele rapidei expansiuni globale a brandului Eataly.

Gunter Ollman este Chief Security Officer al  Microsoft, pozitie din care coordoneaza strategia globala a grupurilor de lucru pentru securitate cloud si AI in companie – dupa mai bine de trei decenii petrecute in domeniul securitatii informatice in roluri de cercetare, consultanta si design, cu sute de articole si lucrari publicate la nivel mondial.

Impactul avut de sistemele cloud si rolul AI in felul in care companiile abordeaza securitatea informatiilor sunt principalele subiecte de pe ordinea de zi. „Tehnologiile curente de cloud si inteligenta artificiala sunt inseparabile cand vine vorba de securitatea sistemelor informatice moderne. Impreuna, ele redefinesc abordarile traditionale ale proceselor si masurilor de securitate ale organizatiilor si democratizeaza accesul la sisteme avansate de protectie care pana acum erau apanajul exclusiv al marilor companii ale lumii. Cloud-ul simplifica procesul de transformare in business si este acum un element imperativ in functionarea oricarei companii” declara Gunter Ollman.

Editia din 2017 a adus impreuna mai bine de 800 de manageri de top reprezentand cele mai dinamice segmente din economia romaneasca, de la agricultura la cel financiar sau IT, 30 de vorbitori si peste 25 de ore de activitate in paralel, impartite pe mai multe linii de interes.

Gazda evenimentului va fi din nou Teatrul National „I.L. Caragiale” din Bucuresti – o locatie devenita deja traditionala, aceasta fiind a treia editie organizata consecutiv in salile din inima Bucurestiului.

Ziua de 6 noiembrie vine cu conferinte, workshop-uri si seminare care vor condensa impactul global al noilor tehnologii si paradigme digitale asupra modului in care organizatiile se raporteaza si relationeaza cu o economie si o societate aflate intr-un proces de transformare continua.

Evenimentul este organizat de Microsoft Romania alaturi de parteneri de traditie, precum Orange Romania si companiile ALEF Distribution si Veeam.

Mai multe detalii despre agenda si lista specialistilor romani si internationali in domeniul business-ului si al tehnologiei, care vor urca pe scena evenimentului, pot fi accesate pe www.mssummit.ro.

Autori

foto
MICROSOFT ROMANIA SRL