loader
Orange Fab ajunge la 40 de startup-uri dupa includerea in program a patru noi companii de tehnologie

Orange Fab ajunge la 40 de startup-uri dupa includerea in program a patru noi companii de tehnologie

Toate startup-urile beneficiaza de mentorat pentru dezvoltarea produselor si definitivarea planului de afaceri alaturi de expertii Orange si vor primi suport pentru granturi de cercetare si pentru implementarea proiectelor pilot alaturi de companii si de autoritatile publice

Core Antivirus, Esave, Field OS si Stage One sunt cele patru startup-uri tech care intra, in aceasta toamna, in acceleratorul Orange Fab, numarul total al colaborarilor ajungand astfel la 40.

Dintre cele patru startup-uri admise in program, doua sunt companii care prezinta solutii si tehnologii in domeniul securitatii cibernetice, o tema actuala si de importanta strategica pentru Orange, in timp ce alte doua completeaza oferta de produse si servicii IT&C oferite clientilor de catre Orange Business Services.

Toate startup-urile beneficiaza de mentorat pentru dezvoltarea produselor si definitivarea planului de afaceri alaturi de expertii Orange si vor primi suport pentru granturi de cercetare si pentru implementarea proiectelor pilot alaturi de companii si de autoritatile publice. De asemenea, vor avea acces in laboratorul Orange 5G Lab, la echipamente si tehnologii de comunicatii de ultima generatie, care sa-i ajute sa-si testeze si sa-si optimizeze solutiile bazate pe tehnologiile 5G si IoT.

Core Antivirus este un produs de securitate cibernetica de ultima generatie, extrem de rapid si performant care consuma putine resurse, ofera protectie in timp real, scanari manuale si programate, protectie Cloud si o interfata pentru configurare la distanta. Utilizand Inteligenta Artificiala, acesta detecteaza si blocheaza cele mai noi amenintari, precum Zero-Day, amenintari persistente avansate, aplicatii potential nedorite si exploit-uri, inainte ca acestea sa provoace daune dispozitivului.

StageOne este un produs software disruptiv de securitate cibernetica ofensiva ce pregateste organizatiile pentru a face fata atacurilor cibernetice avansate, demonstrand eficacitatea sau ineficienta programului lor de securitate. Platforma permite utilizarea unor tehnici complexe adversariale impotriva infrastructurii tinta pentru a gasi vulnerabilitati, ajutand astfel la atenuarea acestora inainte ca un atacator real sa le poata manipula.

Esave reprezinta un sistem digital bazat pe valve inteligente si Inteligenta Artificiala, cu ajutorul caruia se poate planifica incalzirea in fiecare incapere. Datorita comunicatiei in timp real, sistemul detecteaza si elimina pierderile de caldura atunci cand ferestrele si usile sunt deschise. Sistemul aduce si un plus de confort utilizatorilor prin balansarea agentului termic pentru a putea oferi temperatura dorita in fiecare spatiu.

FieldOS, denumit anterior SmartHuts, este un produs intuitiv care ajuta in gestionarea integrata a bunurilor unei companii de catre echipele de mentenanta.

Acceleratorul Orange Fab, lansat in 2017 pentru a sprijini antreprenorii romani activi in tehnologie, a achizitionat, pana in prezent, produse si servicii in valoare de 2,2 milioane de euro de la startup-urile incluse in program, implementand alaturi de acestea peste 90 de proiecte.

Aplicarea pentru urmatoarea etapa de admitere in programul Orange Fab este deschisa toata luna noiembrie, astfel antreprenorii interesati se pot inscrie accesand https://www.orangefab.ro/aplica/, pana pe 30 noiembrie.

Mai multe informatii despre oportunitatile oferite de programul de accelerare si despre startup-urile ce fac parte din Orange Fab sunt disponibile aici: https://www.orangefab.ro/programul-de-accelerare-startup/

Autori

foto
ORANGE ROMANIA SA