loader
Ionut Serban devine Partener si lider al departamentului de Audit al PKF Finconta

Ionut Serban devine Partener si lider al departamentului de Audit al PKF Finconta

Ionut Serban este parte din echipa PKF Finconta, anterior avand rolul de Manager in acelasi departament de audit al companiei

PKF Finconta, locul 10 in topul firmelor din Bucuresti din domeniul serviciilor profesionale, l-a numit pe Ionut Serban in rolul de Partener si lider al celui mai mare departament al companiei, cel de audit financiar.

Ionut Serban este parte din echipa PKF Finconta, anterior avand rolul de Manager in acelasi departament de audit al companiei. Experienta lui profesionala include realizarea de misiuni de audit a situatiilor financiare statutare si consolidate, misiuni de proceduri agreate pentru companii de stat si private, precum si identificarea riscurilor cheie pentru atingerea obiectivele de afaceri ale companiilor auditate.

Apreciez valorile pe care este cladita PKF Finconta, parte din reteaua PKF International. In special calitatea, integritatea, pasiunea, orientarea spre client sunt cele care m-au ghidat mereu in actvititatea mea profesionala. Cunosc bine asteptarile clientilor de la auditori si stiu ca exista un potential de dezvoltare semnificativ cu privire la toate serviciile pe care le oferim. Avem specialisti foarte buni in audit, contabilitate, consulanta fiscala si de transfer pricing. Vreau sa demonstram ca exista beneficii notabile in colaborarea cu PKF Finconta, o companie care respecta clientul si are mixul cel mai bun de servicii pentru cerintele sale”, spune Ionut Serban, Partener si liderul echipei de Audit Financiar, PKF Finconta.

                                     

Un profesionist cu o pregarite remarcabila, Ionut Serban este membru acreditat al urmatoarelor organizatii profesionale: Camera Auditorilor Financiari din Romania, Camera Consultantilor Fiscali din Romania, Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania si absolvent al mai multor cursuri de pregatire profesionala organizate de Asociatia Contabililor Autorizati din Marea Britanie.

A absolvit Facultatea Contabilitate si Informatica de Gestiune din cadrul Academiei de Studii Economice, Bucuresti, cu diploma de master in Standarde Internationale de Raportare Financiara (IFRS/IAS) si are o experienta profesinala vasta in audit, raportare financiara si finante corporative. Focusul sau este indreptat inspre identificarea riscurilor cheie pentru obiectivele de afacerilor cu care colaboreaza. Are, de asemenea, experienta in gestionarea portofoliilor de clienti din piata locala si internationala.

Numindu-l pe Ionut Serban Partener am consolidat potentialul de crestere al echipei de Audit Financiar. Stiu ca Ionut are cunostinte solide in acest domeniu de activitate si o experienta profesionala impecabila. Obiectivul nostru este sa le aratam clientilor beneficiile mixului  unic pe care il oferim: acela al experientei profesionale, atentiei orientate spre client si serviciilor digitale. Sunt convinsa ca, datorita competentelor si valorilor sale, Ionut va fructifica oportunitatile pentru a creste sustenabil aceasta linie de servicii a companiei nostre, in plan local si regional”, spune Florentina Susnea, Fondator si  Managing Partner al PKF Finconta.

                                      

Despre PKF Finconta

De peste 27 de ani, PKF Finconta este una dintre principalele 10 firme de servicii profesionale din Romania. Ca membri ai PKF International Ltd. suntem parte dintr-o retea internationala de firme independente din punct de vedere legal, care ofera consultanta si audit oriunde in lume.Grupul PKF Finconta este format din patru societati cu capital romanesc: PKF Finconta, PKF Finconta Consultanta, PKF Finconta HR si Finconta Consulting SPRL, membre ale organismelor profesionale nationale CECCAR, CAFR, CCFR si UNPIR. Prin intermediul acestora oferim servicii de audit financiar, analiza financiara corporativa, consultanta fiscala, intocmirea dosarului preturilor de transfer, servicii de contabilitate, salarizare, resurse umane, insolventa, auditarea fondurilor nerambursabile si due diligence de achizitii.

Autori

foto
PKF FINCONTA SRL