loader

O noua ruta Wizz Air catre Tel-Aviv

Wizz Air, compania de transport aerian low-fare, low-cost din Romania si din Europa Centrala si de Est a anuntat astazi o noua ruta, Bucuresti-Tel Aviv ce va fi operata initial de 3 pe saptamana, incepand cu 15 iunie.

Reteaua Wizz Air din Romania consta in prezent din 62 de rute, iar datorita expansiunii continue a companiei in zona de est, Romania este mai accesibila pentru turistii din est si din vest, in timp ce tarifele scazute Wizz Air permit familiilor din Romania sa continue sa calatoreasca atat pentru petrecerea timpului liber cat si din perspectiva locurilor de munca. 

 

Dupa Ierusalim, Tel Aviv este cel mai important centru economic si de business din Israel. Cu peste 2.5 milioane de turisti anual, Tel Aviv a fost clasat in 2012 al 5-lea cel mai vizitat oras din Orientul Mijlociu si Africa. Plajele din Tel Aviv joaca un rol major in promovarea orasului, fiind adesea cotate ca cele mai frumoase plaje din lume. Tel Aviv este recunoscut drept orasul care nu doarme niciodata si o capitala a distractiei, datorita vietii de noapte infloritoare si a atmosferei tineresti.

 

Zborurile spre Tel Aviv sunt deja disponibile la vanzare si pot fi rezervate pe wizzair.com cu tarife pornind de la 163 RON*. 

 

Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a declarat: “Sunt foarte incantat sa anunt aceasta ruta noua din Bucuresti spre Tel Aviv. Aceasta veste este una importanta pentru turistii care vin in Romania dar si pentru romanii si europenii aflati in cautarea unei vacante intr-una dintre cele mai populare destinatii din Orientul Mijlociu, folosind tarifele accesibile Wizz Air. In plus, aceasta ruta va  consilida si legaturile de afaceri intre Romania si Israel si suntem convinsi ca romanii care locuiesc in Tel Aviv vor face aceasta ruta extrem de populara.”  
 

 

Despre Wizz Air

 

Wizz Air este cea mai mare companie aeriana low-fare, low-cost din Europa Centrala si de Est si opereaza o flotade 40 aeronave Airbus A320 de la 16 baze, 270 de rute facand legatura cu 93 de destinatii din 32 de tari. La Wizz Air o echipa de 1500 de profesionisti in aviatie livreaza servicii superioare si tarife scazute facand din Wizz Air alegerea preferata a 13.5 milioane de pasageri in 2013. Aplicatia pentru iPhone este disponibila la http://wizzair.com/ro-RO/mobile