loader
MyFrenchFilmFestival, festivalul online dedicat cinematografiei franceze, revine pe Orange TV Go

MyFrenchFilmFestival, festivalul online dedicat cinematografiei franceze, revine pe Orange TV Go

Pana pe 14 februarie, cinefilii pot urmari gratuit, pe Orange TV Go, cea de-a 12-a editie a MyFrenchFilmFestival, primul festival online de filme in limba franceza

Cinefilii vor avea acces, prin Orange TV Go, pe Smart TV, tableta sau telefon, la 26 de productii de lung si scurtmetraj atent selectionate pentru a ilustra tot ce e mai bun in cinematografia franceza si francofona – filme articulate, inovatoare, ce pun in lumina talentul echipelor de productie. Fiecare editie aduce in memoria publicului o pelicula clasica, iar anul acesta festivalul va difuza filmul L’Amant, din 1992, in regia celebrului Jean-Jacques Annaud, cu Jane March si Tony Leung in rolurile principale.

Toate filmele din cadrul MyFrenchFilmFestival disponibile in platforma Orange TV Go pot fi vizionate de orice utilizator al aplicatiei, fara sa fie nevoie de autentificarea cu un cont Orange. Pentru iubitorii de filme care nu vorbesc limba franceza, Orange ofera toate filmele cu subtitrari in romana.

Filmele inscrise in competitie vor fi evaluate de catre un juriu format din critici si jurnalisti de renume international. Marele premiu al juriului, Premiul international al presei si Premiul audientei vor fi anuntate la finalul festivalului, pe 15 februarie 2022.

Orange este partener al MyFrenchFilmFestival din 2015, acesta fiind unul dintre proiectele prin care sustine industria cinematografica si cinefilii din Romania.

Autori

foto
ORANGE ROMANIA SA