loader
Microsoft Business Summit 2018, o conversatie despre viitorul mediului de afaceri in Romania

Microsoft Business Summit 2018, o conversatie despre viitorul mediului de afaceri in Romania

Pe data de 6 noiembrie, experti si lideri din domeniul de business discuta despre transformarile si provocarile acestui sector prin prisma influentei tehnologiei, in cadrul Microsoft Business Summit 2018.

Evenimentul exploreaza zona de intersectie dintre tehnologie si business precum si modul in care digitalizarea modeleaza procesele antreprenoriale si viceversa. Evenimentul va reuni in cladirea Teatrului National Bucuresti voci actuale cu recunoastere in comunitate, care vor acoperi o plaja larga de subiecte: de la teme cu aplicabilitate generala, precum potentialul pe care inovatia si competitivitatea le au, pana la teme mai inguste, ca implicatiile politice ale boom-ului tehnologic in sectorul de business.

Speakeri acoperind toata paleta de industrii in care tehnologia se dovedeste catalizator al schimbarii vor urca marti pe scena Teatrului National. Numitorul comun al subiectelor este transformarea, iar miza speakerilor este sa aduca in atentia publicului provocarile si oportunitatile care insotesc expansiunea digitala accelerata.

Panel-ul inclus in agenda isi propune sa fie o discutie deschisa despre prezentul si despre viitorul educatiei in epoca digitala, raspunzand la intrebari despre efectele si limitele prescrise in utilizarea tehnologiei in sala de clasa. La panel vor participa cadre didactice din sistemele traditionale si alternative de invatamant. In jurul aceleiasi teme isi construieste discursul si Marco Vigelini, ambasador global al Minecraft, care urmeaza sa vorbeasca despre trenduri precum imprimarea 3D si realitatea augmentata, conjugate cu nevoile de invatare cerute de viitor asa arata la momentul actual. Prezentarea lui Vigelini pune in valoare jocul Minecraft ca metoda de invatare si plaseaza experienta in centrul cunoasterii.

Rolul secventialitatii si al testarii in dezvoltare il ilustreaza si povestea lui Oscar Farinetti, antreprenorul care a dezvoltat un business mic de familie intr-o afacere-gigant. Farinetti va impartasi cum se foloseste de inovatiile tehnologice ca sa gestioneze 42 de locatii din toata lumea, fara sa piarda caracterul profund personal pe care orice business de familie autentic il are.

Mark Everest, IS Development Manager la Renault, se va folosi de expertiza sa in domeniu ca sa coopteze audienta intr-o conversatie despre cum masurarea succesului companiei poate fi simplificata de tehnologia informatiei. Inovatiile in sectorul telecomunicatiilor sunt un alt punct de pe agenda, despre care va vorbi Iulian Gimiga, Transmission Architect la Orange, prin prisma modului in care introducerea 5G pe piata va modela interactiunea dintre companiile de profil si publicurile lor.

Speakerilor anterior mentionati li se alatura actori de renume precum Günter Verheugen, fost comisar european pentru extindere, al carui discurs abordeaza inovatia si competitivitatea si Ed Vaizey, fostul ministru al culturii, comunicatiilor si industriilor creative al Marii Britanii, sunt doar doua dintre numele cu greutate ale evenimentului.

Tema editiei 2018 adreseaza plenar schimbarile accelerate aduse in dinamica mediului de afaceri de catre prezentul si viitorul digital.

Evenimentul este organizat de Microsoft Romania alaturi de parteneri de traditie, precum Orange Romania si companiile ALEF Distribution si Veeam.

Agenda completa a evenimentului poate fi consultata la adresa www.mssummit.ro.

Autori

foto
MICROSOFT ROMANIA SRL