loader
METRO este recunoscut ca top employer 2022 in Romania

METRO este recunoscut ca top employer 2022 in Romania

Programul Top Employers Institute certifica organizatiile pe baza participarii si a rezultatelor obtinute in urma evaluarii practicilor si politicilor de Resurse Umane

A fost anuntata lista Top Employers 2022, iar METRO a fost recunoscut ca fiind Top Employer in Romania. Certificarea Top Employers demonstreaza devotamentul unei organizatii pentru o lume mai buna a muncii, prin politici si practici excelente de resurse umane.

Programul Top Employers Institute certifica organizatiile pe baza participarii si a rezultatelor obtinute in urma evaluarii practicilor si politicilor de Resurse Umane. Acest studiu se desfasoara pe sase domenii de resurse umane si acopera 20 de teme precum: Strategii de resurse umane, Mediul de lucru, Recrutare, Training, Diversitate si Incluziune.

,,In contextul schimbarilor actuale si a nevoii de adaptare, dezvoltarea si mentinerea unei culturi organizationale care incurajeaza performanta, inovatia si invatarea continua, este un obiectiv permanent pentru METRO. Aceasta certificare reprezinta o recunoastere a eforturilor echipei manageriale si un reper in desfasurarea viitoarelor activitati. Ne dorim sa mentinem excelenta in procesele de resurse umane, precum si in digitalizarea acestora pentru a imbunatati constant experienta angajatilor si pentru a ramane un angajator de top.”, a declarat Rodica Rapcea, Director Resurse Umane METRO Romania.

CEO-ul Top Employers Institute, David Plink, declara: „Reflectand asupra anului solicitant care, la fel ca anul anterior, a avut un impact asupra organizatiilor din intreaga lume, METRO Romania a continuat sa demonstreze ca acorda prioritate mentinerii unor practici excelente ale oamenilor la locul de munca. Ei continua sa faca fata provocarilor din lumea muncii aflata in schimbare, in timp ce lucreaza neobosit pentru a avea un impact pozitiv asupra vietii fortei de munca. Suntem incantati sa sarbatorim si sa aplaudam organizatiile care au fost certificate drept Angajatori de top in tarile lor in acest an.”

Programul a certificat si recunoscut peste 1857 de Angajatori de top din 123 de tari/regiuni de pe cinci continente.

Despre Top Employers Institute

Institutul Top Employers este autoritatea globala in recunoasterea excelentei in practicile cu angajatii. Prin intermediul Programului de Certificare al Institutului Top Employers, companiile participante pot fi validate, certificate si recunoscute ca angajator preferat. Infiintat acum 30 de ani, Institutul Top Employers a certificat peste 1,857  de organizatii din 123 de tari/regiuni. Certificarile Top Employers au un impact pozitiv asupra vietilor a peste 8 milioane de angajati la nivel global.

Despre METRO Romania

METRO este liderul comertului cu ridicata la scara mondiala, cu sortimente alimentare si nealimentare, specializat in deservirea nevoilor hotelurilor, restaurantelor si restaurantelor (HoReCa), precum si ale comerciantilor independenti. In intreaga lume, METRO are aproximativ 17 milioane de clienti care pot alege sa faca cumparaturi intr-unul dintre magazinele de format mare, sa comande online si sa ridice produsele din magazin sau sa le fie livrate. De asemenea, METRO sustine competitivitatea antreprenorilor si a afacerilor independente prin solutii digitale si contribuie astfel la diversitatea culturala in sectorul comertului cu amanuntul si al industriei ospitalitatii. Sustenabilitatea este un pilon esential al activitatii METRO, compania fiind lider la nivel european la capitolul sustenabilitate, conform Indicelui Sustenabilitatii Dow Jones. Compania opereaza in peste 30 de tari si are peste 95.000 de angajati in intreaga lume. In exercitiul financiar 2020/21, METRO a generat vanzari de 24.8 miliarde EUR. Pentru mai multe informatii, vizitati www.metroag.de.

Autori

foto
METRO CASH & CARRY ROMANIA SRL