loader
FLOWX.AI deschide birou la Paris pentru a se dezvolta in Europa dupa obtinerea rundei de finantare de la finalul lui 2021

FLOWX.AI deschide birou la Paris pentru a se dezvolta in Europa dupa obtinerea rundei de finantare de la finalul lui 2021

FLOWX.AI anunta deschiderea biroului din Paris si numirea Rodicai Guisset ca Managing Director pe regiunea EMEA si Marea Britanie si Irlanda

● Rodica Guisset - ex MongoDB si UiPath – va avea ca prioritate dezvoltarea companiei in Europa

● Biroul din Paris va asigura coordonarea operatiunilor si extinderea in regiunea EMEA, precum si in Marea Britanie si Irlanda

● Dezvoltarea vine ca urmare a obtinerii rundei de finantare conduse de PortfoLion, a doua ca marime din Europa in 2021

FLOWX.AI, platforma enterprise care le ofera organizatiilor mari posibilitatea construirii unor experiente digitale moderne, independent de limitarile sistemelor existente, anunta deschiderea biroului din Paris si numirea Rodicai Guisset ca Managing Director pe regiunea EMEA si Marea Britanie si Irlanda.

Rodica Guisset va coordona operatiunile companiei si dezvoltarea in aceste regiuni, pe fondul unei cereri puternice pe verticale precum sectorul financiar-bancar, energie si utilitati. Cu o experienta remarcabila in servicii software si servicii financiare in organizatii precum Tata Consulting Services, UiPath si MongoDB, Rodica va avea ca prioritati cresterea echipei FLOWX.AI, precum si activitatile de business development si customer success.

FLOWX.AI rezolva o problema stringenta pe care am observat-o constant in organizatii – cea a sistemelor complexe si nealiniate, care nu comunica intre ele si care genereaza frictiune atat pentru clienti, cat si pentru angajati. Aceasta provocare uriasa care impiedica bancile, companiile de asigurari, retailerii, producatorii sau alte organizatii mari sa inoveze si sa-si accelereze dezvoltarea prin digitalizare este rezolvata acum rapid si simplu de FLOWX.AI. Ma alatur acestei echipe extraordinare cu obiectivul de a aduce capabilitatile platformei mai aproape de clientii corporate; pentru a-i ajuta sa se dezvolte digital, independent de limitarile existente.”, declara Rodica Guisset, EMEA & UKI General Manager EMEA & UKI FLOWX.AI.

Vedem un interes urias in piata, in companiile mari din toate domeniile, potential care a fost recunoscut la finalul anului trecut odata cu atragerea investitiei seed, una dintre cele mai mari de acest tip din Europa. Obiectivul nostru pentru 2022 este de a ne extinde international, dezvoltand echipa si business-ul. Sunt incantat ca am gasit in Rodica puterea, entuziasmul si toate calitatile necesare pentru a introduce in noi teritorii acest produs revolutionar”, completeaza Ioan Iacob, CEO si cofondator FLOWX.AI.

Platforma FLOWX.AI utilizeaza inteligenta artificiala pentru accelerarea digitalizarii, tintind o piata de o mie de miliarde de dolari – sistemele legacy ale corporatiilor. Acestea reprezinta cea mai mare provocare pentru organizatiile mari, impiedicandu-le sa se scaleze rapid prin digitalizare. FLOWX.AI este prima platforma cu AI care le permite institutiilor financiare si altor organizatii sa creeze experiente digitale personalizate, de tip omni-channel, in doar 10 saptamani, prin revitalizarea si reconstructia din interior a sistemelor si infrastructurii existente, fara o dezvoltare complexa de cod.

Bazandu-se pe o noua paradigma in dezvoltarea software, FLOWX.AI permite o integrare rapida si fluenta a sistemelor existente. Platforma poate fi instalata pe orice tip de infrastructura - fie on-premise sau in cloud si apoi unifica si consolideaza sistemele existente ale companiilor in aplicatii pentru web sau mobile, usor de utilizat, oferind posibilitatea unei scalabilitati rapide si fara dificultati.

La finalul anului 2021, compania a obtinut o runda de finantare seed de 8.5 milioane USD, a doua ca marime de acest tip din Europa, runda condusa de PortfoLion.

Despre FLOWX.AI

FLOWX.AI le permite institutiilor financiare si companiilor mari sa-si transforme rapid procesele dedicate angajatilor si clientilor in aplicatii digitale unificate, de tip omnichannel. Acest lucru se intampla fara modificari in tehnologia legacy, fara a fi nevoie de abilitati tehnologice avansate si la doar o fractiune din costul obisnuit. Cu noua tehnologie ZeroRedeploy™ - care permite o eficienta de 10 pana la 100 de ori mai mare fata de dezvoltarea traditionala sau de generatia actuala de solutii low-code-no-code - FLOWX.AI este utilizat de companii mari si complexe. Printre acestea, se numara clienti din domeniul serviciilor financiare, cum ar fi cea mai mare banca din Europa de Sud-Est - Banca Transilvania si Asirom - Vienna Insurance Group ori companii din energie si utilitati, precum OMV Petrom. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.flowx.ai.