loader
Medicover Romania a investit un milion de euro in deschiderea noii clinici The Bridge

Medicover Romania a investit un milion de euro in deschiderea noii clinici The Bridge

In noua clinica pacientii vor putea accesa 24 de specialitati medicale si un numar de peste 80 de medici cu experienta

Medicover, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale si diagnostic din Romania, inaugureaza clinica Medicover The Bridge, care se situeaza in cladirea The Bridge 2 din zona Grozavesti-Orhideea. Investitiile totale pentru noua clinica Medicover se ridica la un milion de euro.

The Bridge este o clinica multidisciplinara, state of the art, cu o capacitate mare de acomodare si fluxuri imbunatatite. Situata intr-o cladire cu certificat Premium Green, care corespunde nevoilor si asteptarilor pacientilor Medicover, ofera acces la 24 de specialitati medicale si o echipa de 80 de specialisti de top. 

Mai mult, standardele inalte de eficientizare operationala si principiul de proximitate si complementaritate care vin in intampinarea nevoilor pacientilor si care functioneaza in The Bridge reprezinta un model pe care compania doreste sa il aplice in cadrul tuturor clinicilor din retea.

 „Inaugurarea clinicii The Bridge face parte din stategia de extindere a retelei Medicover in Romania si este unul dintre proiectele prin care ne-am dorit sa fim cat mai aproape de pacientii nostri, sa putem raspunde nevoilor lor medicale. Prin crearea acestui spatiu modern si confortabil, usor accesibil, intr-o cladire premium, investitiile alocate pentru noua clinica faciliteaza accesul pacientilor la o experienta medicala completa, punandu-le la dispozitie o intreaga retea de servicii de diagnosticare si tratament aflate la cele mai inalte standarde”, a declarat Adrian Peake, directorul general al Medicover Romania.

O componenta importanta este si colaborarea cu Cardiogrup, una dintre cele mai mari si specializate echipe de cardiologi din sistemul medical privat din Romania, coordonata de Prof. Univ. Dr. Dragos Vinereanu.

Noua clinica Medicover The Bridge beneficiaza si de dotari tehnologice de ultima generatie care contribuie la imbunatatirea experientei pacientilor: echipamente medicale moderne si dotari tehnologice, cum ar fi e-Receptie, un serviciu digital complet de Self-Check–In si Self-Check-Out, prin care pacientii pot acum sa se autentifice, sa fie ghidati catre cabinetul medicului si chiar sa plateasca, daca este cazul, in mai putin de 30 de secunde.

Mai mult, in aceeasi idee a eficientizarii timpului pacientilor, in clinica The Bridge va fi introdus curand si serviciul Medicover Express – o aplicatie digitala care ajuta la eliminarea timpilor de asteptare din clinici si ii ajuta pe pacienti sa aiba acees rapid la o specialitate medicala.

Autori