loader
Konica Minolta lanseaza AccurioLabel 230 - noul sistem industrial de productie digitala a etichetelor

Konica Minolta lanseaza AccurioLabel 230 - noul sistem industrial de productie digitala a etichetelor

Konica Minolta lanseaza noul echipament de tipar industrial AccurioLabel 230, cu scopul de a aduce beneficii notabile clientilor in termeni de productivitate, flexibilitate si stabilitate. Totodata, continua accelerarea procesului de tiparire a etichetelor digitale.

Noul AccurioLabel 230, succesorul modelului AccurioLabel 190, va fi prezentat oficial la Bruxelles, in cadrul editiei Labelexpo de anul acesta, in perioada 24-27 septembrie. Echipamentul este dezvoltat si fabricat impreuna cu firma daneza Grafisk Maskinfabrik si aduce cu sine o usurinta remarcabila in utilizare.

AccurioLabel 230, cu patru culori, prezinta urmatoarele imbunatatiri fata de modelul precedent:

Viteza. Viteza de 23.4 metri/min reprezentand o crestere de 73%, intrucat rola de hartie autoadeziva si filmele (inclusiv PP, PET si YUPO) pot fi tiparite la viteza maxima.

Productivitate. Noul AccurioLabel 230 poate printa fara intreruperi pana la 1000 de metri, fara a fi necesara recalibrarea. Echipamentul ofera posibilitatea de a comuta intre doua latimi de hartie diferita (de la 250 la 300 mm).

Supratipar. Cu aceasta noua optiune, AccurioLabel 230 asigura tiparirea pe suporturi pretiparite prin tiparire conventionala. De exemplu, tiparirea pe fundal alb.

Nu necesita incalzire/ Un consum energetic mai bun. Timpul intre joburile de printare este eliminat datorita sistemului de incalzire care mentine temperatura optima  pana la 30 de minute.

Proces de tiparire mai sigur si mai eficient. AccurioLabel 230 este prevazut cu un detector de viteza incorporat pentru alimentarea hartiei, astfel incat pierderile sa fie reduse la minimum.

AccurioLabel 230 a fost conceput pe baza tehnologiei AccurioPress, cunoscuta si apreciata pentru calitatea exceptionala a printarii si compatibilitatii substratului. Noul echipament se adreseaza segmentelor mici si mijlocii si este dedicat tipografiilor, furnizorilor de solutii de etichetare si ambalare sau proprietarilor de marci comerciale.

„AccurioLabel 230 a fost creat pentru a raspunde nevoilor clientilor nostri actuali si potentiali. Acestia au o  preferinta tot mai mare pentru productia digitala, asa ca au primit cu entuziasm vestea lansarii noului echipament. AccurioLabel 230 impresioneaza prin productivitate, viabilitate si functionalitati, caracteristici ce sprijina dezvoltarea unor noi planuri de afaceri profitabile. De exemplu, AccurioLabel 230 necesita doar  jumatate din timpul normal  pentru tiparirea unei lucrari de 300m. Producatorii de etichete au descoperit ca pot folosi AccurioLabel 230 pentru 60% dintre lucrarile anterior realizate pe echipamente conventionale” a declarat Khaled Alakwas, Manager de Produs Printare Industriala in cadrul Diviziei de Printare Profesionala a Konica Minolta Business Solutions Europa.

„Desi echipamentul arata la fel ca predecesorul sau, AccurioLabel 190, noul model prezinta multe diferente la interior. Noul AccurioLabel 230 marcheaza urmatorul capitol al unei povesti de succes incredibile, daca ne gandim la cat de departe am ajuns dupa doar patru ani de la intrarea echipamentului pe piata productiei de etichete.” a declarat Edoardo Cotichini, Manager al Diviziei de Printare Industriala a Konica Minolta Business Solutions Europa.

 

Autori

foto
KONICA MINOLTA BUSINESS SOLUTIONS ROMANIA SRL