loader
Mazars Romania si-a consolidat echipa

Mazars Romania si-a consolidat echipa

Consolidarea echipei a devenit o prioritate, ca urmare a cresterii rezultatelor noastre din ultimii trei ani, observa Edwin Warmerdam, Tax Partner Mazars.

Un palmares apreciabil in perioade economice dificile inseamna management puternic si matur, iar aceasta atrage dupa sine responsabilitatea de a extinde rezultatele bune. ”Consolidarea echipei a devenit o prioritate, ca urmare a cresterii rezultatelor noastre din ultimii trei ani. Ne-am largit aria de expertiza prin atragerea de specialisti de anvergura, care sa acopere si sa prevada chiar nevoile clientilor nostri, intr-un mediu de afaceri cu evolutie din ce in ce mai complicata”, observa Edwin Warmerdam, Tax Partner Mazars.

 

Bianca Vlad, Director impozite indirecte


Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul consultantei fiscale, Bianca si-a concentrat activitatea pe impozitele indirecte. In timp, ea s-a confruntat cu rezolvarea problemelor ridicate atat de companii, cat si de autoritatile romane si, in acest sens, a acordat consultanta unei clientele active in diverse tipuri de afaceri. A facut parte din echipele participante la programul PHARE, in domeniul alinierii legislatiei romanesti de aplicare a TVA la principiile europene. Bianca este membra CCFR si certificata AIIT.

 

Lucian Dumitru, Senior manager taxe directe


Detinator al unei diplome de Master in Administratie Publica acordata de Academia de Studii Economice din Bucuresti, si o certificare in taxare internationala ADIT, Lucian are o experienta de peste sase ani in domeniul consultantei fiscale, fiind specializat in taxe directe si preturi de transfer. El a acordat consultanta unei diversitati de clienti, din industrii si ramuri economice precum: retail, imobiliare, energie si industria farmaceutica. Inainte de a se alatura echipei Mazars, el a lucrat pentru o companie din Big4.

 

Liviu Gheorghiu, Senior manager preturi de transfer


Absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucuresti, Liviu este consultant atestat de taxe si membru al Camerei de profil din Romania (CCFR). Cu o experienta de peste noua ani in domeniul finantelor si taxarii, specializat pe zona preturilor de transfer, el a acordat sprijin si servicii de specialitate unor clienti locali si internationali, cu afaceri din domenii ca: imobiliare, energie, IT, constructii, agricultura, industria auto. A lucrat atat pentru companii din sectorul public, cat si pentru unele din Big4.

 

”Niciodata echipa noastra nu a insumat atatia ani de experienta valoroasa ca acum”, conchide Edwin Warmerdam.


 

Autori

foto
MAZARS ROMANIA SRL