loader

Mazars Romania o numeste pe Luminita Bornoiu in functia de Head of Accounting & Payroll Advisory

Mazars Romania continua sa-si intareasca echipa de management si o numeste pe Luminita Bornoiu in pozitia de Head of Accounting & Payroll Advisory.

Luminita Bornoiu este un membru cheie al echipei de conducere Mazars Romania, fiind din septembrie 2013 Partener in cadrul echipei de consultanta financiar-contabila.


Dino Ebneter, Country Managing Partner Mazars Romania: “Luminita are un parcurs profesional remarcabil si recomandari extraordinare din partea clientilor, ea atingand excelenta ca manager al unor proiecte complexe si al diverselor echipe pe care le-a coordonat. Ii doresc mult succes in noul sau rol si sunt convins ca experienta si abordarea ei strategica vor dezvolta mai departe activitatea de consultanta in domeniul contabilitatii, al resurselor umane si salarizarii a companiei Mazars. Contributia ei va sprijini integrarea acestei activitati alaturi de celelalte linii de business, astfel incat Mazars sa ofere in continuare solutii complexe de consultanta, adaptate nevoilor clientilor”.


Luminita Bornoiu are peste 18 ani de experienta profesionala in domeniul contabilitatii financiare, al salarizarii si al externalizarii proceselor operative (BPO), cea mai mare parte acumulata lucrand pentru companii multinationale. Este cunoscuta in piata ca expert in solutii de consultanta financiar-contabila si fiscala oferite firmelor mari, dar si celor mai mici, din diverse industrii, printre care retail, auto, agricultura si imobiliare. Este membru CECCAR (Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania) si CCFR (Camera Consultantilor Fiscali).


Luminita Bornoiu, Head of Accounting and Payroll Advisory Mazars Romania: “Sunt onorata sa preiau acest rol si misiunea de a consolida mai departe prezenta noastra pe piata si de a mari cota detinuta de Mazars Romania in domeniul serviciilor de contabilitate si salarizare. Obiectivul meu va fi extinderea si diversificarea mai departe a solutiilor integrate pe care le oferim in domeniul contabilitatii si al salarizarii, pentru a raspunde schimbarilor continue din mediul economic si cel al tehnologiei. Impreuna cu echipa pe care o conduc, ne vom asigura ca ceea ce facem va raspunde intotdeauna nevoilor clientilor, creand tot mai multa valoare in sprijinul deciziilor complexe de business pe care acestia le iau.”


Mazars are 20 de ani de experienta acumulata oferind suport de consultanta marilor investitori care dezvolta afaceri in Romania. In ultimii doi ani, Mazars Romania si-a consolidat pozitia pe piata in topul primelor 5 firme specializate in audit si consultanta financiara, consultanta fiscala, de contabilitate, salarizare si administrare de personal.

 

Echipa locala este in prezent formata din 150 de profesionisti. Mazars a primit de doua ori consecutiv, in ultimii doi ani, Marele Premiul CECCAR pentru cea mai buna activitate in domeniul contabilitatii, cea mai importanta distinctie de pe piata romaneasca pentru aceasta industrie.
 

Autori

foto
MAZARS ROMANIA SRL