loader
Mastercard da startul distractiei la Electric Castle cu un val de bilete la pret preferential

Mastercard da startul distractiei la Electric Castle cu un val de bilete la pret preferential

Pentru al treilea an consecutiv, Mastercard este alaturi de fanii Electric Castle si ofera utilizatorilor beneficii si experiente De Nepretuit, in calitate de card preferat al festivalului

Pentru al treilea an consecutiv, Mastercard transmite direct din prima linie vibratiile Electric Castle, oferind utilizatorilor beneficii exclusive si facilitand momente de neuitat. Anul acesta, 16 februarie este o zi cu prioritate de imbarcare catre festival pentru toti detinatorii Mastercard sau Maestro, acestia avand la dispozitie bilete la pretul special de 369 lei. Biletele asigura accesul la eveniment pe toata durata celor 4 zile de festival si se pot cumpara exclusiv online, de pe site-ul Electric Castle, doar cu carduri emise sub marcile Mastercard si Maestro, indiferent de institutia financiara emitenta.


“Parteneriatul cu Electric Castle, ajuns la a treia editie deja, reprezinta pentru noi o ocazie speciala de a fi alaturi de fanii festivalului si a sarbatori intr-o atmosfera electrica. An de an, impreuna cu partenerii nostri, dezvoltam si sustinem solutii eficiente si foarte accesibile pentru participantii la eveniment, astfel incat sa construim experiente memorabile. In 2017, dam startul pregatirilor de festival chiar din luna februarie, in puternic contrast cu frigul de afara, dar in asentimentul celor doresc sa se asigure ca au locul rezervat la cel mai tare festival alternativ al anului - o zi cu pret special al abonamentului la festival”, a declarat Diana Tanase, Marketing Manager in cadrul Mastercard.


Electric Castle a rezervat ziua de 16 februarie doar pentru posesorii de Mastercard sau Maestro. Acestia pot profita de oferta special dedicata lor si pot cumpara bilete exclusiv online la pretul de 369 lei. Incepand cu a doua zi, 17 februarie, biletele vor fi disponibile pe site-ul Electric Castle si in reteaua Eventim.ro la pretul de 399 lei. Electric Castle si Mastercard se afla deja la cea de-a treia editie in care ofera fanilor modalitati de plata simpla si eficienta, atat pentru bilete, cat si in cadrul evenimentului, incurajand in acest mod platile electronice.


“Electric Castle a sustinut intotdeauna oamenii cool, pentru care aventura a devenit parte din rutina zilnica. Ne bucuram foarte mult ca Mastercard este unul dintre partenerii nostri de distractie, impartasind cu noi 100% din energia si emotia festivalului”, a declarat Andi Vanca, Head of Communcations Electric Castle.


Mai multe informatii despre oferta exclusiva si noutati din cadrul festivalului sunt disponibile pe pagina https://www.mastercard.ro si pe https://electriccastle.ro/.
 

Autori

foto
MASTERCARD EUROPE SPRL - REPREZENTANTA