loader
Mariana Signeanu este noul Partener al firmei Biris Goran

Mariana Signeanu este noul Partener al firmei Biris Goran

Marianei Signeanu a fost promovata in pozitia de Partener in cadrul practicii de Banking & Finance in cadrul firmei Biris Goran

Suntem bucurosi sa anuntam promovarea Marianei Signeanu in pozitia de Partener in cadrul practicii de Banking & Finance a firmei noastre”, a declarat Gelu Goran, partener Biris Goran, adaugand faptul ca „aceasta este o promovare bine meritata si o recunoastere a experientei sale profesionale si a reputatiei sale pe piata”.

Cu o experienta profesionala de 15 ani, Mariana a participat in numeroase finantari in tranzactii imobiliare sau de alta natura, restructurari si finantari alternative, oferind asistenta unor importanti dezvoltatori internationali si grupuri financiare, in proiecte variind de la restructurari de imprumuturi pana la finantari si refinantari, sau finantari de proiecte si active.

Totodata, Mariana este un specialist recunoscut in verificarea titlurilor de proprietate, achizitii, precum si contracte si documentatie primara in materie de dezvoltari si tranzactii imobiliare, fiind implicata in numeroase proiecte imobiliare majore.

Mariana detine o diploma de master in drept si finantari, acordata de Universitatea Queen Mary din Londra.

Portofoliul sau de clienti include importanti jucatori locali si internationali din domeniul imobiliar, dar si din sectorul energetic, alimentar, agricol sau ospitalier. Mariana este un negociator eficient si un profesionist experimentat, contribuind cu experienta si flexibilitate, precum si cu solutii integrate si creative in materie de finantari, real estate si servicii bancare.

Biris Goran este o societate de avocatura de business infiintata in 2006, cu o echipa formata din peste 45 de avocati si consultanti fiscali. Biris Goran ofera servicii de avocatura de business cu accent deosebit pe taxe, real estate, drept societar, achizitii si fuziuni, concurenta, litigii, dreptul muncii, protectia datelor si insolventa. Biris Goran si echipa sa au fost incluse cu regularitate printre cele mai bune firme de avocatura din Romania de ghiduri precum Chambers Europe si European Legal 500.

 

 

 

 

Autori

foto
BIRIS GORAN CONSULTING SRL