loader
Marcin Golebiewski preia conducerea operatiunilor UPS din tarile din clusterul Europa Centrala, care include Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Romania si Ucraina

Marcin Golebiewski preia conducerea operatiunilor UPS din tarile din clusterul Europa Centrala, care include Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Romania si Ucraina

Cu biroul in Varsovia, el ii va raporta lui Kim Ruymbeke, care a acceptat o noua pozitie, de presedinte al East EMEAI

UPS anunta numirea lui Marcin Golebiewski in functia de sef al clusterului Europa Centrala, fiind responsabil de supravegherea operatiunilor cu colete mici si de dezvoltarea de business si strategia UPS in aceasta regiune vitala. Cu biroul in Varsovia, el ii va raporta lui Kim Ruymbeke, care a acceptat o noua pozitie, de presedinte al East EMEAI.

Sunt incantat sa ma intorc in Polonia, unde mi-am inceput cariera si unde am privilegiul de a lucra cu o echipa exceptionala, intr-una dintre cele mai vibrante regiuni din Europa. Din noul rol, voi sprijini companiile de toate dimensiunile, contribuind astfel la crearea de noi oportunitati de comert pentru acestea, atat la nivel national, cat si international”, a declarat Marcin Golebiewski.

UPS Central Europe are peste 2.100 de angajati si detine 5 facilitati logistice de top la nivel mondial. Aceste facilitati logistice au ca scop sustinerea pietei din Europa Centrala, Cehia si Slovacia fiind lideri in ceea ce priveste numarul de utilizatori de internet care cumpara bunuri si servicii online (E-shoppers), cu procente de 85% si 84% . Potrivit celui mai recent raport al eCommerce Europe, acest procent este de 78% in Ungaria si 73% in Polonia.

Anterior acestei numiri, Marcin a detinut functia de director financiar in Europa Centrala, Orientul Mijlociu si Africa, folosindu-si expertiza pentru a stimula expansiunea comerciala a UPS si pentru a genera imbunatatiri operationale, care sa asigure cresterea competitivitatii UPS. A condus cu succes mai multe proiecte care au avut un impact pozitiv asupra satisfactiei clientilor si un impact semnificativ asupra optimizarii operatiunilor.

Marcin ii va raporta lui Kim Ruymbeke, noul presedinte East EMEAI. Ea va supraveghea strategia UPS in Germania si tarile din Alpi, Europa Centrala, Turcia, precum si in Orientul Mijlociu si Africa. Expertiza ei va avea un rol esential in promovarea sinergiei in aceste regiuni diverse pentru a asigura cresterea continua si excelenta in furnizarea de servicii.

De origine poloneza, Marcin s-a alaturat UPS in 2004, ca Accounting Supervisor. Ulterior, a preluat diferite roluri in domeniul financiar in cadrul Regiunii, in Polonia si in Italia, inainte de a ocupa functia de director financiar atat pentru Districtul Vest, cat si pentru Districtul CEMEA.

Autori

foto
UPS ROMANIA SRL