loader
LifeBox va dona 8.000 de meniuri in spitale, prin MagicHELP, proiect al Asociatiei Magic

LifeBox va dona 8.000 de meniuri in spitale, prin MagicHELP, proiect al Asociatiei Magic

LifeBox, conceptul de healthy food delivery dedicat persoanelor care isi doresc un stil de viata sanatos, a initiat o campanie de sponsorizare a Asociatiei Magic, in cadrul careia va livra 8.000 de meniuri in spitale pana la finalul acestui an.

LifeBox, conceptul de healthy food delivery dedicat persoanelor care isi doresc un stil de viata sanatos, a initiat o campanie de sponsorizare a Asociatiei Magic, in cadrul careia va livra 8.000 de meniuri in spitale pana la finalul acestui an. Pe langa meniurile livrate, compania va dona lunar si o suma de bani. Valoarea cumulata a sponsorizarii se ridica la 55.000 de euro.

Meniurile pregatite de LifeBox sunt livrate incepand cu aceasta luna si contin masa de pranz si o gustare. Acestea vor fi livrate prin rotatie, in fiecare saptamana, timp de patru zile, catre familiile si apartinatorii copiilor internati in sectiile de oncologie pediatrica din Spitalul Clinic de Urgenta pentru copii „Marie Sklodowska Curie” si din Institutul Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu” Bucuresti. In prezent, LifeBox si Asociatia Magic fac demersurile necesare pentru a primi aprobare de a livra meniuri si la al treilea spital din Capitala. Potrivit reprezentantilor companiei, toate initiativele care implica donarea de mancare trebuie sa respecte o serie de reguli stricte prevazute de unitatile sanitare, astfel ca meniurile LifeBox livrate in spitale indeplinesc toate aceste norme de alimentatie.

Uneori, chiar si cele mai dificile probe ale vietii pot fi trecute cu succes, daca ai alaturi de tine o echipa care sa iti dea curaj zi de zi si sa te sustina pana la capat. Copiii cu afectiuni grave si familiile lor au un sprijin puternic in Asociatia Magic, o echipa inimoasa de oameni specializati in activitati sociale. Proiectul MagicHELP – Reteaua Solidaritatii, din care suntem mandri ca facem si noi parte, reuneste aceste familii cu copii grav bolnavi si companiile ce pot contribui cu produse sau servicii. Cu valori centrate in jurul unui stil de viata sanatos, bazandu-ne pe rolul nutritional-afectiv pe care il ocupa alimentatia, intreaga noastra echipa, de la colegii din productie pana la matinalii colegi de la delivery, este bucuroasa ca se poate alatura acestei initiative si ne-am dori ca din ce in ce mai multe persoane sau companii sa se implice in astfel de cauze. Este atat de simplu sa faci bine, iar sentimentul pe care il traiesti facand asta nu poate fi exprimat prin cuvinte, trebuie doar sa-l experimentezi”, au declarat co-fondatorii LifeBox.

LifeBox este un proiect romanesc dedicat tuturor celor preocupati de un stil de viata echilibrat si sanatos, oferind zilnic meniuri calculate la un anumit numar de kilocalorii in functie de stilul alimentar al clientului, sub indrumarea unui medic nutritionist specializat in obezitate infantila - Anamaria Iulian si Alex Cirtu, Chef-ul LifeBox. Start-up-ul lansat in urma cu peste doi ani si jumatate de catre antreprenorii Radu Balaceanu, Florin Scarlat si Lukasz Kuzniar, numara o echipa formata din 70 persoane si peste 25.000 clienti unici din trei orase din tara.

Despre LifeBox.ro

Pornind de la un comportament alimentar corect, LifeBox ofera meniuri gustoase si sanatoase, personalizate in functie de stilul de viata al fiecarui utilizator si calibrate corect din punct de vedere kilocaloric. Echipa LifeBox are la baza 3 membri fondatori si doi specialisti in bucatarie si nutritie. In bucataria LifeBox sunt preparate zilnic 7 tipuri de meniuri pentru adulti si copii ce contin 2 sau 3 mese principale si 2 gustari. Meniurile pot fi comandate zilnic sau in avans pe o perioada de pana la 3 luni in Bucuresti, Cluj si Oradea.            

Despre Asociatia Magic

Asociatia Magic spijina copiii cu afectiuni grave si familiile acestora dezvoltand proiecte prin care acestia beneficiaza de produse si servicii care le fac viata mai usoara. Pornind de la taberele MagiCAMP, tabere special create pentru copiii cu afectiuni oncologice, unde din 2014 pana in prezent ”Joaca la greu” a adunat peste 1000 de copii care s-au bucurat de copilarie, Asociatia Magic a identificat necesitatile acestor familii si a dezvoltat si alte proiecte precum: MagicHOME – cazare gratuita in perioada tratamentelor si a consultatiilor in 14 locatii din Romania si Viena, MagicBOX – colete lunare pentru familii greu incercate, MagicHELP – Reteaua SOLIDARITATII, punte intre familiile cu copii cu afectiuni grave si companii care pot ajuta cu produse sau servicii, MagiCARE – suport psihologic, informare si sprijin pentru parinti si copii, precum si pentru fratii acestora.

Autori