loader
Lidl Romania inaugureaza un magazin in Stefanestii de Jos

Lidl Romania inaugureaza un magazin in Stefanestii de Jos

Noul magazin Lidl din Stefanestii de Jos are o suprafata de vanzare de peste 1.300 m² si dispune de peste 115 de locuri de parcare

Lidl Romania inaugureaza un magazin in Stefanestii de Jos, judetul Ilfov, pe data de 1 septembrie. Acesta este situat pe strada Padurii, nr. 5 bis. Odata cu deschiderea magazinului, s-au creat 18 noi locuri de munca.

Noul magazin Lidl din Stefanestii de Jos are o suprafata de vanzare de peste 1.300 m² si dispune de peste 115 de locuri de parcare. Orarul de functionare va fi de luni pana sambata intre 07:00 si 22:00, iar duminica intre 07:30 si 21:00. Odata cu inaugurarea magazinului, s-au creat 18 de noi locuri de munca.

Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul constructiilor si in conformitate cu normele de protectie a mediului, noul magazin Lidl din Stefanestii de Jos dispune de solutii si tehnologii moderne, care asigura standarde inalte de eficienta energetica. Printre acestea se numara sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezenta si sistemele de recuperare a caldurii integrate in instalatiile de climatizare.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati:

www.lidl.ro

www.corporate.lidl.ro

www.surprize.lidl.ro

Facebook Lidl Romania

Instagram @LidlRomania

Youtube Lidl Romania

LinkedIn@LidlRomania

Twitter Lidl Romania

Autori

foto
LIDL ROMANIA SCS