loader
LIDL DigitaL, cel mai nou hub de tehnologie din Romania, se deschide la Bucuresti

LIDL DigitaL, cel mai nou hub de tehnologie din Romania, se deschide la Bucuresti

Lidl lanseaza in Romania, Lidl Digital, un centru de excelenta in IT ce va furniza solutii de e-commerce si management pentru platformele digitale ale retailerului german.

Lidl Digital Romania va sustine reteaua internationala Lidl in demersurile de a creste inovatia in e-commerce si va asigura de pe plan local toate activitatile necesare functionarii si optimizarii platformelor digitale din grup. Deschis in Bucuresti, un pol european important al know-how-ului in IT, Lidl Digital isi propune sa dezvolte solutii tech creative pentru tendintele digitale de consum, care sa aduca grupul Lidl in topul retailerilor online europeni.


Lidl Digital va angaja in cursul anului 2018, peste 100 de arhitecti software, dezvoltatori si consultanti specializati in SAP, Hybris si Java. Echipa isi va concentra activitatea pe cresterea platformelor digitale Lidl.


”Lidl Digital se pozitioneaza in zona de top a hub-urilor de tehnologie din Romania, atat prin prisma complexitatii proiectelor, cat si a rolului pe care il joaca in strategia globala de digitalizare a Lidl. Sunt foarte mandru ca in Romania vom avea al doilea cel mai mare hub Lidl Digital dupa Germania, unde compania dezvolta platforme digitale de peste zece ani. Este inca o dovada a faptului ca specialistii romani in IT sunt nu doar foarte talentati, ci si foarte bine pregatiti, capabili sa faca fata cu succes unor provocari globale, mai cu seama ca Lidl este o companie prezenta in 30 de tari”, a declarat Frank Wagner, Presedintele Consiliului de Conducere Lidl Romania.


Lidl Digital isi va incepe activitatea in Bucuresti in luna martie, campania de recrutare fiind in plina desfasurare, atat pentru arhitecti software, dezvoltatori si consultanti specializati in SAP, Hybris si Java, precum si pentru Scum Masteri, Business Analysts si Application Manageri. Pe langa proiecte pline de provocari, un pachet salarial si beneficii atragatoare, compania ofera concediu sabatic si concediu pentru dezvoltare personala.


Toate pozitiile disponibile, precum si detalii despre Lidl Digital Romania pot fi gasite pe site-ul: www.lidldigital.ro
 

Autori

foto
LIDL DISCOUNT SRL