loader
La Cluj-Napoca s-a deschis Hotelul Platinia - cel mai nou hotel de 5 stele din Transilvania

La Cluj-Napoca s-a deschis Hotelul Platinia - cel mai nou hotel de 5 stele din Transilvania

Hotelul Platinia***** este parte a primului proiect imobiliar cu functiuni mixte din Cluj- Napoca: Platinia Shopping Center & Hotel.

Acest proiect este unul inovativ prin imbinarea perfecta intre 3 tipuri de functiuni pe care le reuneste: rezidential, comercial si hotelier. Proiectul este amplasat pe o locatie plina de traditie pentru clujeni: fosta Fabrica de Bere Ursus de pe Calea Manastur 2-6.

 

Hotelul Platinia este un hotel full service, avand un total de 121 de apartamente. Oaspetii hotelului pot opta intre 5 tipuri de apartamente, realizate dupa un design contemporan, cu discrete note industriale, care combina intr-o maniera aparte materialele de calitate si finisajele pretioase cu frumusetea bruta a betonului aparent. Suprafetele de cazare sunt extrem de generoase, pornind de la 55 mp si ajungand pana la 320 mp pentru Penthouse-ul de la ultimul nivel.

 

Fiecare tip de apartament beneficiaza de dotari si facilitati luxury, cu accent pe confortul dedicat zonei de dormit, precum si un birou de lucru accesorizat complet, amplasat in zona de living. Totodata, spatiile de cazare dispun de balcon sau terasa proprie, foarte apreciate de oaspetii fumatori, dar si de cei nefumatori. Asadar, toate apartamentele asigura un confort
deosebit in utilizarea acestora pentru functiuni de hotel, dar in acelasi timp sunt adaptate functiunii de birou, avand complet separata zona de dormit de zona de lucru.

 

Penthouse-ul de la etajul 11 al Hotelului Platinia***** este astfel conceput incat sa ofere o experienta autentica a luxului. Dotat cu terasa panoramica, 2 dormitoare spatioase, 3 bai cu steam shower, jacuzzi, cada, dus, zona de birou, living spatios si avand o inaltime a plafonului de 3,7 m, penthouse-ul este unic in Transilvania.

 

Toti oaspetii cazati beneficiaza de: welcome corner cu cafea si racoritoare in lobby, complimentary package in apartament (apa, ceai, cafea), serviciu concierge, mic dejun, room service, acces la sala de fitness si sauna, internet wireless gratuit, servicii de spalatorie si curatatorie.

 

De asemenea, Hotelul Platinia dispune de un centru de conferinte modern cu 3 sali multifunctionale si 2 restaurante a la Carte: restaurantul AMAGUSTO, cu specific italian si restaurantul SAKURA, cu specific asiatic. In plus, oaspetii cu autoturisme au acces in parcarea subterana, securizata cu control acces si supravegheata video.

 

”Hotelul Platinia introduce elemente unice pe piata hoteliera din Transilvania, deosebindu-se de alte hoteluri prin suprafata generoasa a spatiilor de cazare, facilitatile si dotarile din categoria luxury respectiv serviciile personalizate, menite sa stabileasca un nou standard in ospitalitate, atat pentru clientii de business, precum si pentru cei de leisure sau tranzit. Mai mult, prin conectarea directa la Platinia Shopping Center, oaspetii hotelului beneficiaza de o experienta hoteliera memorabila, avand acces la o gama diversificata de servicii si produse (fashion, beauty, book store, ATM, servicii bancare, farmacie, supermarket, telefonie, agentie de turism, flower shop), restaurante a la Carte, cafenele si casino.”, precizeaza Cosmin Sindean, CEO Hotel Platinia & Platinia Shopping Center.

 

Valoarea totala a investitiei pentru realizarea Hotelului Platinia este de aproximativ 19 milioane de euro.

Autori

foto
AVEREST CENTER SRL