loader
KPMG Legal - Toncescu si Asociatii anunta numirea unui nou partener si promovari interne

KPMG Legal - Toncescu si Asociatii anunta numirea unui nou partener si promovari interne

In acelasi timp, au avut loc doua promovari interne in domenii cheie – Calin Dragoman si Dragos Iamandoiu

Societatea de avocatura KPMG Legal - Toncescu si Asociatii SPARL anunta cooptarea lui Alexandru Mocanescu ca nou Partener si Coordonator al practicii de Real Estate si ESG incepand cu Octombrie 2021. In acelasi timp, au avut loc doua promovari interne in domenii cheie – Calin Dragoman care a devenit senior managing associate in echipa de Litigii si respectiv Dragos Iamandoiu, care a devenit senior managing associate in echipa de Corporate si M&A - reflectand astfel dezvoltarea sustinuta a societatii in aceste domenii extrem de importante.

Alexandru Mocanescu a lucrat timp de peste 12 ani in societati de avocatura de prestigiu, responsabil pentru o gama larga de domenii de practica, cum ar fi dreptul concurentei si litigii, energie si real estate - care a devenit adevarata sa vocatie. El este un avocat cu o dubla pregatire - fiind absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti si al programului MBA Full-Time al HEC Paris, cu specializare in strategie de afaceri si finante; si-a continuat studiile obtinand si Certificate of Economy and Real Estate Finance al  London School of Economics (Certificatul de Economie si Finante Imobiliare al LSE). Atentia sa va fi pe deplin indreptata asupra practicilor de Real Estate si ESG.

Cu un palmares de proiecte de succes, Alexandru se alatura unei echipe de cinci parteneri, ce vor lucra impreuna pentru a coordona principalele arii de practica ale societatii de avocatura KPMG Legal – Toncescu si Asociatii si pentru a promova si dezvolta in continuare societatea.

Laura Toncescu, Managing Partner al KPMG Legal – Toncescu si Asociatii adauga: "Cu Alexandru am castigat un membru al echipei extrem de competent si foarte apreciat de clienti si colegi. Alexandru aduce abilitati si experienta semnificative echipei noastre, in special in domeniile real estate si constructii, dar si in proiecte de ESG. Cooptarea sa reflecta cererea in continua crestere pentru consultanta juridica in aceste domenii si, in acelasi timp, demonstreaza abordarea noastra strategica in dezvoltarea capabilitatilor noastre si preocuparea pentru a oferi clientilor solutii inovative, complete si eficiente”.

Alexandru Mocanescu comenteaza despre numirea sa: „Sunt onorat sa accept pozitia de Partener in cadrul KPMG Legal – Toncescu si Asociatii. KPMG Legal este o societate foarte dinamica, care se bucura de accesul la vastele resurse globale ale KPMG, inclusiv un hub digital care dezvolta solutii digitale „tailor made” pentru clienti. Aceste resurse impreuna cu o echipa extrem de bine pregatita profesional, orientata spre inovatie si de o calitate umana deosebita, creeaza un avantaj competitiv extraordinar. Prin aderarea la KPMG Legal, voi avea oportunitatea sa pun la dispozitia clientilor, pe langa experienta si dedicatia mea, o serie de solutii inovative de eficientizare si digitalizare a solutiilor juridice. Astfel, vom putea reduce sau chiar elimina costurile cu munca juridica repetitiva si ne vom putea concentra impreuna pe asistenta juridica care aduce intr-adevar valoare clientilor.”

Vlad Peligrad, Partener, Head of Litigation and Dispute Resolution, KPMG Legal - Toncescu si Asociatii, spune: "Ne bucuram ca ni se alatura inca un coleg experimentat, Alex Mocanescu, a carui personalitate si expertiza se potrivesc perfect cu echipa noastra. Am observat succesul lui pe parcursul carierei si a devenit evident ca avem valori si o viziune asupra viitorului similare. Ma bucur ca Alex ni se alatura intr-o perioada de dezvoltare semnificativa a societatii noastre si in contextul inca a unui an foarte bun profesional”.

In ceea ce priveste promovarile interne, Dragos Iamandoiu, din echipa Corporate si M&A, si Calin Dragoman, din practica de solutionare a disputelor, au fost numiti Senior Managing Associates de la 1 octombrie. Noile lor pozitii le vor permite sa isi consolideze rolurile in domeniile cheie pe care se concentreaza si in care au au avut deja un puternic impact.

Despre KPMG Legal – Toncescu si Asociatii

KPMG Legal Romania (Toncescu si Asociatii), societatea de avocatura afiliata KPMG in Romania, este o societate de avocatura care se diferentiaza in piata prin capacitatea de a oferi servicii juridice ca parte a unor solutii complete oferite alaturi de specialistii KPMG, prin utilizarea tehnologiei pentru a asigura eficienta si accesul la cele mai noi si inovatoare solutii si prin calitatea serviciilor sale asigurata de o echipa de avocati experimentati si specializati.

Autori

foto
KPMG LEGAL - TONCESCU SI ASOCIATII SPARL