loader
Konica Minolta a redefinit biroul viitorului cu prima solutie IT all-in-one la GoTech World 2019

Konica Minolta a redefinit biroul viitorului cu prima solutie IT all-in-one la GoTech World 2019

Konica Minolta a prezentat in premiera, la GoTech World 2019, prima solutie IT all-in-one din lume - Workplace Hub

Konica Minolta a prezentat in premiera, pe 2 si 3 octombrie, la GoTech World, noua tehnologie inovatoare pentru birourile moderne - Workplace Hub. Compania a fost singura din industria furnizorilor de echipamente de printare si solutii de Management al Informatiilor care a participat la GoTech World cu o solutie IT revolutionara, creata pentru a oferi un mod de lucru modern si o noua viziune a spatiului de birouri din organizatii.

Devenit eveniment de traditie pentru comunitatea IT din Romania, GoTech World este cea mai ampla expo-conferinta de digitalizare in business din Europa Centrala si de Est. Peste 10 000 de vizitatori au participat anul acesta la cea de-a 8-a editie a targului expozitional in cadrul Romexpo, pe 2 si 3 octombrie, pentru a descoperi cele mai noi tehnologii si solutii digitale.

Konica Minolta a prezentat in premiera, la GoTech World, prima solutie IT all-in-one din lume - Workplace Hub, dezvoltata in parteneriat cu renumite companii din domeniu, precum Microsoft, Hewlett Packard Enterprise si Sophos.

Workplace Hub a fost atractia standului Konica Minolta la editia GoTech World de anul acesta. Pe parcursul celor 2 zile de eveniment, un numar mare de participanti a vizitat standul companiei, unde au fost prezentate demonstatii live realizate pe noua solutie IT. De asemenea, vizitatorii standului au mai putut asista la demonstratii prin care s-a aratat ca Workplace Hub permite integrarea de solutii de Management al Documentelor, respectiv scanare, captura informatii din documente si arhivare electronica. 

Sloganul Workplace Hub - SIMPLIFY IT - a fost si conceptul de prezentare a solutiei la GoTech World. Konica Minolta a mai facut cunoscut vizitatorilor standului noul concept de rebranding global - RETHINK - obiectivul companiei fiind acela de a se reinventa permanent pentru a raspunde nevoilor clientilor cu profesionalism si dedicare.

Standul Konica Minolta s-a remarcat  printr-un design atractiv si s-a dorit a fi o reprezentare a birourilor moderne, cu spatii de lucru placute si confortabile.

Lansat la inceputul acestui an in Romania, Workplace Hub este o platforma complexa de produse si servicii office, unica pe piata solutiilor si serviciilor IT la nivel global. Conceput pentru a simplifica activitatile de lucru zilnice din companii, Workplace Hub asigura o experienta personala de lucru superioara si colaborare in echipa imbunatatita, prin mobilitate si partajare facila a informatiilor.

Konica Minolta inoveaza constant si, in egala masura, ofera clientilor oportunitatea de a inova in noua era digitala, prin furnizarea de solutii si servicii IT complete. Compania este unul din cei mai importanti furnizori de solutii si servicii IT complete, atat la nivel global, cat si in Romania. Participarea la GoTech World cu o solutie IT de calibrul Workplace Hub reprezinta pentru noi o validare in plus a faptului ca suntem o companie centrata pe nevoile si interesele clientilor.” a declarat Helmut Ignat, Director General Konica Minolta Business Solutions Romania.

Cu noua solutie Workplace Hub, Konica Minolta redefineste notiunea de birou al viitorului si ofera clientilor posibilitatea de a beneficia de un spatiu de lucru redimensionat, ideal pentru angajatii oricarei organizatii, prin simplificarea proceselor IT cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie.

Prin intermediul Workplace Hub, Konica Minolta aduce tehnologia moderna mai aproape de clienti si propune solutii inovatoare de simplificare a proceselor IT prin furnizarea unei platforme all-in-one, ce integreaza hardware, software si solutii intr-un singur loc.” a mai afirmat Helmut Ignat, Director General Konica Minolta Business Solutions Romania.

Noua solutie IT include sisteme de procesare si stocare bazate pe servere HPE de ultima generatie, solutii de securitate de nivel inalt, bazate pe tehnologia Sophos, functionalitati de backup local si in cloud, prin utilizarea solutiilor Acronis, si servicii Wi-Fi, alaturi de functionalitati avansate de printare, copiere si scanare, toate administrate in mod unic de Konica Minolta.

Pentru mai multe informatii despre Konica Minolta si Workplace Hub, accesati www.konicaminolta.ro si www.digitalworkplace.ro

Despre Konica Minolta Business Solutions Romania

Konica Minolta Business Solutions Romania, filiala a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost infiintata la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta Romania, existente pe piata locala inca din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel international dintre Minolta Co. si Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.   

Konica Minolta Business Solutions Romania a pastrat structurile si reteaua de vanzari ale Minolta Romania, beneficiind de experienta a peste 28 ani de existenta pe piata romaneasca si de o retea de distributie de peste 60 de parteneri. Ca in anii precedenti, rezultatele anului 2018 plaseaza Konica Minolta in topul furnizorilor de echipamente de birou din Romania.

Konica Minolta Business Solutions Romania distribuie si asigura servicii pentru echipamente multifunctionale, faxuri, imprimante, echipamente de tipar digital si ofera Servicii Optimizate de Printare, bazate pe solutii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informatiilor, compania pune la dispozitia clientilor solutii software de ultima generatie in domeniul infrastructurii si securitatii IT atat on premise, cat si in cloud.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.

Termeni si nume de produse pot fi marci comerciale sau marci inregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Autori

foto
KONICA MINOLTA BUSINESS SOLUTIONS ROMANIA SRL