loader
Intreaga gama Philips Hue va fi compatibila cu Matter, noul standard de conectivitate al sistemelor smart home

Intreaga gama Philips Hue va fi compatibila cu Matter, noul standard de conectivitate al sistemelor smart home

Signify, lider mondial in domeniul iluminatului, anunta ca toate luminile inteligente si accesoriile din portofoliul Philips Hue vor deveni compatibile cu Matter

• Philips Hue Bridge, inima iluminatului inteligent, va fi actualizat automat pentru integrarea cu Matter, iar toate produsele Philips Hue vor deveni astfel compatibile cu noul standard unificator de conectivitate al industriei.

• Prin integrarea tehnologiei Matter, Philips Hue ofera solutii de iluminat de ultima generatie, pentru o experienta conectata mai simplificata intre sistemul sau avansat de iluminat si celelalte dispozitive inteligente din locuinta.

• Matter urmeaza sa fie lansat oficial de catre Connectivity Standards Alliance in ultimul trimestru al anului 2021

Signify (Euronext: LIGHT), lider mondial in domeniul iluminatului, anunta ca toate luminile inteligente si accesoriile din portofoliul Philips Hue vor deveni compatibile cu Matter, printr-o actualizare de software a hub-ului Hue Bridge. Matter (cunoscut anterior ca Project CHIP – Connected Home over IP), prezentat pentru prima data de catre Connectivity Standards Alliance (fostul Zigbee Alliance), pe 11 mai, este noul standard unificator de conectivitate al industriei, care permite dispozitivelor inteligente sa functioneze impreuna. Utilizatorii Philips Hue vor beneficia astfel de o interoperabilitate sporita, iar organizarea unei locuinte inteligente va deveni mai simpla ca oricand.

Matter va fi implementat pentru toate produsele Philips Hue intr-un singur pas

Philips Hue ofera cea mai usoara personalizare si cel mai cuprinzator sistem de iluminat inteligent, pentru care Hue Bridge functioneaza ca un hub inteligent, care conecteaza si controleaza toate produsele Philips Hue, de la lumini pentru interior si pentru exterior, pana la configurarea functiilor de divertisment, accesoriilor inteligente si multe altele. Pentru a duce integrarea iluminatului inteligent Philips Hue la nivelul urmator, software-ul din Hue Bridge-ul fiecarui utilizator va fi actualizat automat, pentru a deveni compatibil cu Matter. Prin aceasta actualizare, utilizatorii Philips Hue se vor bucura de o experienta mai simplificata de conectare a iluminatului cu  alte dispozitive inteligente din locuinta. Mai mult, setarile anterioare nu vor fi afectate in urma actualizarii, iar utilizatorii se vor putea bucura in continuare de varietatea de optiuni de personalizare ale iluminatului inteligent, cu scene luminoase, rutine prestabilite si posibilitati infinite de divertisment.

Philips Hue este un contribuitor major in dezvoltarea Matter

In calitate de membru al consiliului de administratie al Connectivity Standards Alliance, membru al comitetului de conducere al Matter si Zigbee si participant in stabilirea specificatiilor si certificarii, Signify s-a pozitionat ca jucator major in dezvoltarea Matter (cunoscut anterior ca CHIP – Connected Home over IP). Signify a contribuit de la inceput la proiectarea noului standard unificator de conectivitate  al industriei pentru a permite o integrare perfecta cu iluminatul inteligent si a imbunatati experienta unica a utilizarii Philips Hue. Signify a participat activ la demonstratii si a testat periodic interoperabilitatea produselor Philips Hue cu cele ale altor parteneri smart home, asigurandu-se ca utilizatorii actuali si viitori ai Philips Hue vor avea parte de o experienta conectata superioara si stabila.

Prin intermediul Philips Hue, dorim sa oferim utilizatorilor nostri cele mai inovative si cele mai bune experiente de interconectare cu alte sisteme smart home. Prin implicarea noastra activa in etapa de demonstratii si testand interoperativitatea Philips Hue cu alte dispozitive smart home prin intermediul Matter, am reusit sa ducem  experienta de iluminat cu Philips Hue dintr-o casa inteligenta la nivelul urmator. Cred ca acest standard unificat  de conectivitate va transforma tehnologia casei inteligente, de la o -tehnologie emergenta la o tehnologie adoptata in masa”, declara George Yianni, Head of Technology Philips Hue in cadrul Signify.

Matter urmeaza sa fie lansat de catre Connectivity Standards Alliance in ultimul trimestru al anului 2021. Actualizarea software pentru Hue Bridge va fi disponibila la nivel global imediat dupa lansarea Matter.

Despre Philips Hue

Philips Hue este lider mondial in iluminatul inteligent. Cu ajutorul gamei variate de becuri LED, corpuri de iluminat, lampi, sensori si intrerupatoare inteligente, Philips Hue aduce iluminatul inteligent in locuintele tuturor. Sistemul de iluminat inteligent permite redarea starii de spirit prin culori deosebite si scene luminoase, setarea alarmelor si automatizarea dispozitivelor pentru a spori nivelul de siguranta in spatiile inconjuratoare, utilizarea luminii potrivite in activitatile de zi cu zi si contribuie la simplificarea vietii.

Pentru mai multe detalii, puteti accesa www.philips-hue.com/ro-ro. Urmariti paginile de pe platformele de socializare pentru a fi la curent cu noutatile: Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, Pinterest.

Despre Signify

Signify (Euronext: LIGHT) este lider global in domeniul iluminatului pentru piata profesionala si de consum si al iluminatului care utilizeaza Internetul Lucrurilor. Produsele noastre marca Philips, sistemele de iluminat conectat Interact si serviciile de date aduc valoare de business si transforma vietile oamenilor in case, cladiri de birouri si spatii publice. Cu vanzari de peste 6.5 miliarde de EUR in 2020, avem o echipa de aproximativ 37,000 de angajati in peste 70 de tari si exploatam potentialul extraordinar al luminii pentru a imbunatati vietile oamenilor. In 2020, compania a atins neutralitatea emisiilor de carbon, a fost inclusa in Indicele de Sustenabilitate Dow Jones pentru al patrulea an consecutiv si a fost desemnata Liderul Industriei in 2017, 2018 and 2019. Stiri despre Signify se regasesc in Newsroom, pe Twitter, LinkedIn si Instagram. Informatiile pentru investitori pot fi gasite pe pagina Investor Relations.

Autori